Wpis z mikrobloga

chce sobie kupic koszulke RedIsBad i co ja pacze

Cena 100 cebulionow za koszulke!
Czy ich zupelnie p----------o???

Jestem przyzwyczajony ze za 100 cebulionow to w dowolnej sieciowce dostaje garsc koszulek, a nie jedna!

Moge ich wspierac OK, ale z takimi cenami, to nie wiem co oni sobie wyobrazaje o tej swojej odziezy.
Przeciez to wszystko z bawelny.

#4konserwy #modameska #redisbad
matcheek - chce sobie kupic koszulke RedIsBad i co ja pacze

Cena 100 cebulionow za...

źródło: comment_B4VknzGcSKAWIiRWd1sS3o1O3CEBMawb.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matcheek: placisz za nia 100 POLSKICH ZLOTYCH rozumiesz? prawdziwego sebixa wykletego nie powinno to bolec.
aha i jesli chodzi o kase i ubierasz sie w sklepach dla bezdomnych (cropp) gdzir koszulka kosztuje 30zl i jest na dwa prania to o czym my mowimy?
  • Odpowiedz
@matcheek:

Uszyto w Polsce. Wszystkie komponenty, z których jest uszyta koszulka, zostały wyprodukowane w Polsce. Polska produkcja. Polska jakość.

A nie gówienko z sieciówki Made in China.
  • Odpowiedz
@sspiderr: tak sie sklada, ze sam jestem wspolwlascielem malego biznesu rodzinnego z branzy tekstylnej i wiem doskonale jakie sa koszty produkcji koszulek. Moglbym zrozumiec gdyby flaga byla wyszywana, ale z tego co widze nie jest, wiec cena nijak ma sie do jakosci towaru. Dla jakis p----------h snobow chyba, a nei dla zwyklego, szarego, sebixa.
  • Odpowiedz
Wszystkie komponenty, z których jest uszyta koszulka, zostały wyprodukowane w Polsce.

@donOGR: szczególnie bawełnę wyprodukowali w Polsce.
  • Odpowiedz
@MarianKolasa: Zajęcia miałem w pierwszym tygodniu studiów. Nasz doktor pracował w branży, w której miał do czynienia z prawdziwą bawełną. Różni się ona w jakości. Jest podobno wiele metod uzyskiwania bawełny. Ta w koszulkach to bodajże syntetyczna bawełna, dużo tańsza to dzięki niej zarabiają na nas producenci. Temat zajęć był odnośnie nowych form sprzedaży, chodziło o to, że gdy podejdziesz i powiesz, że to nie jest 100% bawełna to oni
  • Odpowiedz
@donOGR: znam takich ludzi co skladki na ZUS i regularne haracze do US uznaja za *patriotyzm*. Q..wa, niech zrobia bezposrednie datki na lokalne komende policji, straz pozarne, szkole, szpital, ale podatki niech placa w raju podatkowym!
Wspieranie ZUS i US patriotyzmem nie jest.
  • Odpowiedz
@matcheek: A ja znam takie firmy, które sprzedają ubrania szyte w Polsce i u nich cena jest identyczna. Jakościowo też jest bardzo dobrze, więc tym bardziej przykro mi, że Cię na taką koszulkę nie stać.
  • Odpowiedz
@SoulVictus: Przepraszam, przegapiłem posta :D Niestety, rodowity Polak, lubiący wódkę i dobre imprezy. Młody, około 36 lat. Pracował po prostu w takiej branży, gdzie miał na co dzień kontakt z prawdziwą bawełną, ale niestety nie z murzynami :D
  • Odpowiedz