Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
(...)
http://www.polskatimes.pl/artykul/9122195,kontrowersje-wokol-koszulki-andrzeja-dudy-to-promocja-zle-pojetego-patriotyzmu,id,t.html
#duda #andrzejduda #redisbad #4konserwy #bekazlewactwa #polityka
@arczer: > j----e lawactwo
@arczer: > warto powywieszać coś na
To należy zdelegalizować, w niektórych przypadkach pozamykać za działalność antypolską. Nie widzę tu pola do dialogu, to szkodniki a najsmutniejsze że większość z nich to pożyteczni idioci, którym ktoś sprał mózg papką gazecianą.
PR też trzeba sobie robić dobry.
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: ale PR u kogo? Na tvn czy GW nigdy nie będzie przychylnie, przekaz jest zawsze nastawiony na jedno kopyto. Media zagranicą? I tak u nas cytuje się w mainstreamie tylko wybrane nagłówki krytykujące prawą stronę a chwalące lewą.
Radykalizacja przekazu, bez poprawności politycznej i ugrzecznienia
@arczer: kek. Okej. Ale pracę, mieszkanie i 500 zł na dzieciaka to by każdy chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To, że ktoś chce 500 zł nie znaczy, że da se wcisnąć homomałżeństwa, imigrantów, dyktat unii, kompleksy wobec innych narodów czy zakłamywanie na niekorzyść historii.
@arczer: > chodzi o Red is bad? Przesłanie jest jak najbardziej słuszne. "RED" to zbrodniczy system. przez kilkadziesiąt lat niszczył Polskę, świat. Kto to popiera i gani krytyków komunizmu powinien iść pod sąd.
@arczer: widzę, że nie wiesz do końca, o co w tym wszystkim chodzi, ale chętnie zmyślasz
Dokładnie. Tak samo jak ktoś jest gejem, to nie musi przecież organizować z tego powodu parady i chodzić w przebraniu kobiety ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ajuto00: Porażka? Chyba tylko w oczach lewackiej prasy i łykających taką narrację pożytecznych idotów.
Cameron chcący wyjść z UE też pewnie nie może spać po nocach ze wstydu "co tam w europie powiedzą" xD
Weź spoważniej.
"Podśmiechujek z gimpatriotyzmu" nie widziałem, raczej ból d--y tej czerwonej wiedźmy i
O kurna właśnie porównałeś mocarstwo, czyli UK do Polski, czyli pariasa. To najlepiej pokazuje, kto tu jest "chłopcem" w tej dyskusji. To może zaatakujmy Czechy i sobie uszczknijmy trochę z ich terytorium, Rosji się udało na Krymie przecież.
Komentarz usunięty przez autora
@ajuto00: Czyli jak mocarstwo to może sobie sobie "szargać wizerunek" a jak mniejsze państwo to ogon między nogi i może jeszcze wyjadanie resztek pod stołem? Typowo lewackie wtłaczanie kompeksów, z takim podejściem nigdy się do niczego nie dojdzie.
Swoje pojęcie patriotyzmu w Chinach to ich sprawa, gdzie ja pisałem że ich komunizm jest dobry? To ich sprawa, ich problem,
@arczer: to nie jest lewackie, to jest wyjątkowo prawackie: silniejszy może więcej, bo silniejsi rozdają karty, a słabszy sobie może pomachać szabelką a i tak wszystko ustalą za jego plecami. Najpierw pracujesz na to, aby zdobyć silną kartę, czy to w kwestii ekonomicznej, czy militarnej, a
Komentarz usunięty przez autora
@ajuto00: Ciekawe, bo lewica uwala każdą gospodarkę za jaką się bierze a o kwestii militarnej już nie ma co mówić bo jest za likwidacją armii (zbędne wydatki itd) i wkładaniem kwiatów w lufy najeźdźców.
Jechanie na tym co nam się należy za cierpienia to całkiem skuteczna karta -
Co do tematu. Ból d--y lewactwa ostatnimi czasy to jest najlepszy! Cały światopogląd im się wali i próbują się bronić takimi mało istotnymi rzeczami.
Przypomnę - nie ma ich sejmie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Lewactwo zaorane w 100%.