Wpis z mikrobloga

Niesamowite jaki ból d--y potrafi u lewaków wywołać zwykła czarna koszulka. xDD

W negatywnej ocenie ubioru Andrzeja Dudy wtóruje mu Joanna Senyszyn z SLD. - Jest to duży skandal. Prezydent opowiedział się tu jednoznacznie za skrajną częścią społeczeństwa, to są najgorsze praktyki jakie można sobie wyobrazić - powiedziała w rozmowie Z AIP była poseł, nawiązując do przesłania marki, która określa siebie jako przeznaczoną dla "ceniących wolność i dumnych z polskiej historii." Producenci ubiorów tej marki angażują się w m.in w akcje upamiętniające polskich bohaterów wojennych, np z Dywizjonu 303 oraz Żołnierzy Wyklętych, których Senyszyn niejednokrotnie nazywała bandytami.

(...)

Zdaniem Senyszyn są to jednak tylko puste gesty. - Pewne rzeczy są oczywiste i wcale nie trzeba ich eksponować. Jeśli ktoś jest patriotą, to przecież nie musi chodzić w koszulce z napisem "jestem patriotą" - stwierdziła była poseł SLD. Jej zdaniem nie o żadną promocję Polski tu chodzi, a jeśli już - to o promowanie źle pojętego patriotyzmu, w duchu "ksenofobii i złych zachowań, a nie tych dobrych".

http://www.polskatimes.pl/artykul/9122195,kontrowersje-wokol-koszulki-andrzeja-dudy-to-promocja-zle-pojetego-patriotyzmu,id,t.html
#duda #andrzejduda #redisbad #4konserwy #bekazlewactwa #polityka
seattle - Niesamowite jaki ból d--y potrafi u lewaków wywołać zwykła czarna koszulka....

źródło: comment_9ZO7DIcYlBRoydR2Y4PhmNmCX2P22opw.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: Ty jesteś rozumiem z tych umiarkowanych, którzy pewnie chcą usiąść do stołu z komunistami i rozmawiać.. Już 25 lat temu rozmawiali i nie wyszło to najlepiej.
To należy zdelegalizować, w niektórych przypadkach pozamykać za działalność antypolską. Nie widzę tu pola do dialogu, to szkodniki a najsmutniejsze że większość z nich to pożyteczni idioci, którym ktoś sprał mózg papką gazecianą.
  • Odpowiedz
ja wychodzę z założenia, że nie o wszystkim trzeba pisać, bo i tak nie przynosi to nic dobrego,

PR też trzeba sobie robić dobry.

@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: ale PR u kogo? Na tvn czy GW nigdy nie będzie przychylnie, przekaz jest zawsze nastawiony na jedno kopyto. Media zagranicą? I tak u nas cytuje się w mainstreamie tylko wybrane nagłówki krytykujące prawą stronę a chwalące lewą.
Radykalizacja przekazu, bez poprawności politycznej i ugrzecznienia
  • Odpowiedz
Ty jesteś rozumiem z tych umiarkowanych, którzy pewnie chcą usiąść do stołu z komunistami i rozmawiać..

@arczer: > chodzi o Red is bad? Przesłanie jest jak najbardziej słuszne. "RED" to zbrodniczy system. przez kilkadziesiąt lat niszczył Polskę, świat. Kto to popiera i gani krytyków komunizmu powinien iść pod sąd.

@arczer: widzę, że nie wiesz do końca, o co w tym wszystkim chodzi, ale chętnie zmyślasz
  • Odpowiedz
@seattle:

Pewne rzeczy są oczywiste i wcale nie trzeba ich eksponować. Jeśli ktoś jest patriotą, to przecież nie musi chodzić w koszulce z napisem "jestem patriotą"

Dokładnie. Tak samo jak ktoś jest gejem, to nie musi przecież organizować z tego powodu parady i chodzić w przebraniu kobiety ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Red is Bad jest przeciwny UE i to na poziomie "fuck euro socjalizm". To jest wizerunkowa porażka Dudy

@ajuto00: Porażka? Chyba tylko w oczach lewackiej prasy i łykających taką narrację pożytecznych idotów.
Cameron chcący wyjść z UE też pewnie nie może spać po nocach ze wstydu "co tam w europie powiedzą" xD
Weź spoważniej.
"Podśmiechujek z gimpatriotyzmu" nie widziałem, raczej ból d--y tej czerwonej wiedźmy i
  • Odpowiedz
@seattle: Idąc tą logiką jakby założył koszulę Hugo Bossa to byłby faszystą. Wiele innych marek też ma swoje podteksty, a jakoś nikt się ich nie doszukuje. W tym przypadku jest to czarna koszulka z biało-czerwonym elementem, nie ma tam swastyki, logo red is bad jest odprute z tego co widać. Red is bad kojarzy się niektórym z nacjonalistami. Jakby Duda nim był to byłby w Ruchu Narodowym, a nie w
  • Odpowiedz
Cameron chcący wyjść z UE też pewnie nie może spać po nocach ze wstydu "co tam w europie powiedzą" xD

O kurna właśnie porównałeś mocarstwo, czyli UK do Polski, czyli pariasa. To najlepiej pokazuje, kto tu jest "chłopcem" w tej dyskusji. To może zaatakujmy Czechy i sobie uszczknijmy trochę z ich terytorium, Rosji się udało na Krymie przecież.

Chiny mają swoją historię i swoje pojęcie patriotyzmu, co ma współnego flaga na koszulce
  • Odpowiedz
O kurna właśnie porównałeś mocarstwo, czyli UK do Polski, czyli pariasa

@ajuto00: Czyli jak mocarstwo to może sobie sobie "szargać wizerunek" a jak mniejsze państwo to ogon między nogi i może jeszcze wyjadanie resztek pod stołem? Typowo lewackie wtłaczanie kompeksów, z takim podejściem nigdy się do niczego nie dojdzie.

Swoje pojęcie patriotyzmu w Chinach to ich sprawa, gdzie ja pisałem że ich komunizm jest dobry? To ich sprawa, ich problem,
  • Odpowiedz
Czyli jak mocarstwo to może sobie sobie "szargać wizerunek" a jak mniejsze państwo to ogon między nogi i może jeszcze wyjadanie resztek pod stołem?

@arczer: to nie jest lewackie, to jest wyjątkowo prawackie: silniejszy może więcej, bo silniejsi rozdają karty, a słabszy sobie może pomachać szabelką a i tak wszystko ustalą za jego plecami. Najpierw pracujesz na to, aby zdobyć silną kartę, czy to w kwestii ekonomicznej, czy militarnej, a
  • Odpowiedz
Najpierw pracujesz na to, aby zdobyć silną kartę, czy to w kwestii ekonomicznej, czy militarnej, a potem możesz brać się za negocjacje

@ajuto00: Ciekawe, bo lewica uwala każdą gospodarkę za jaką się bierze a o kwestii militarnej już nie ma co mówić bo jest za likwidacją armii (zbędne wydatki itd) i wkładaniem kwiatów w lufy najeźdźców.
Jechanie na tym co nam się należy za cierpienia to całkiem skuteczna karta -
  • Odpowiedz
Mam sporo rzeczy z Red is Bad - polecam. Jakość lepsza niż Tommy Hilfiger (serio). ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do tematu. Ból d--y lewactwa ostatnimi czasy to jest najlepszy! Cały światopogląd im się wali i próbują się bronić takimi mało istotnymi rzeczami.

Przypomnę - nie ma ich sejmie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Lewactwo zaorane w 100%.
  • Odpowiedz