Wpis z mikrobloga

Dziękuję wszystkim za emocje ( ͡º ͜ʖ͡º) Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie.
Na szczęście wiele osób nie zagrało pełnej tasiemki lub trochę ją zmodyfikowali, więc padło sporo dużych wygranych. Bukmacher pokonany ( ͜͡ʖ ͡€)

Weszło 10 meczy z 12. Zawiedli nas:
- Crystal Palace (przegrana 0:1, zabrakło jednego gola),
- Getafe (też zabrakło jednego gola – był nietrafiony karny + jeden gol niezaliczony, bo piłka przekroczyła linię tylko połową obwodu).

Z uwagi na to, że wpis zaplusowało ponad 500 osób, to niestety nie mogę was zawołać.
Obserwujcie tagi #tasiemka i #mudkipztypuje, dzięki!

Pewnie jutro się widzimy. Wieczorem będzie dużo angielskiej piłki i Liga Mistrzów ( ͜͡ʖ ͡€)
mudkipz - Dziękuję wszystkim za emocje ( ͡º ͜ʖ͡º) Matka nie nadążała z gotowaniem big...

źródło: comment_RkREJOZ5rCHCH0VOA8kCEKIaYUhzhTLn.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mudkipz: Dzięki wielkie, może nie jakieś kokosy ale z jednego kuponu (bez getafe i crystala) wlazło 69,53zł a z tego dużego gdzie miałem nieszczęsne getafe (ale ciągle bez crystala (kurza intujcja) wskoczyło 17,60 bo wybrałem opcje bezpieczny zakład :D . Więc 87,13 (-4 zł za kupony) wpadło ;)
  • Odpowiedz
@mudkipz: Jestem typowym "januszem bukmacherki" założyłem konto w STSie z rok temu. I od jakiegoś czasu jest opcja, że jak nie wejdzie Ci maksymalnie 1 mecz (przy kursach powyżej 175) to Ci zwracają stawkę*10 (i kochany podatek). No i dzisiaj przez "kochane" getafe ta opcja się przydała (pierwszy raz w życiu ją zaznaczyłem :D)

I jeszcze przez brak neta, żyłem złudną nadzieją, że Getafe wlazło (bo wynik 1:1) a tu
  • Odpowiedz