Aktywne Wpisy
pieknylowca +449
Dlatego szczerze lepiej zapłacić 300zl za rokse i być obsłużonym po królewsku niż zapłacić tyle samo, stracić czas a potem zostać zablokowanym na tinderze. #p0lka #zwiazki #rozowepaski
źródło: IMG_20240607_071635
Pobierz
JavierDaY +28
Jak sobie radzicie z różowymi, które wiecznie chcą gdzieś latać, byliśmy w tym roku na urlopie 10 dni w turcji, planujemy w lipcu do włoch na 5 dni, a ta jeszcze mnie gdzieś chce wyciągnąć. Latanie samolotem to dla mnie najgorsze przeżycie, latam na lekach uspokajających, po których spie z dwie doby, bardziej męczę się, bo budzę się często i ciągle jestem w pół śnie. Tłumacze jej jak to wygląda, ze nie

Tak średnio bym powiedział
¯_(ツ)_/¯
źródło: comment_KRXeKiTm113Fds01H8u1bIL1P9XHaCQW.jpg
Pobierzd
Komentarz usunięty przez autora
Narysowanie tego swatowca to była chyba najprzyjemniejsza część projektu jak narazie. Na start miała być policja kontra terroryści (może napad na bank i capture the diamond), a w domyśle wiele różnych skinów i własnoręczne wybieranie elementów. Pomysłów jest dużo... a wykonanie... jak na gifie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
a w czym animowales? blender?
co do samej animacji chodzenia to polecam Ci wstukac w Google "walking cycle" i na tego podstawie animowac :)
"model" narysowałem w photoshopie. Animowałem w Unity za pomocą szkieletu z darmowego assetu Sprites And Bones, który chyba nawet nie dostał sie do sklepu. (edit: jest opensource). Pewnie są jakieś lepsze (może płatne) ale za dużo czasu mi to zjadło żeby zaczynać od nowa.
Patrzyłem się na walking cycle ale niestety nie umiałem dokładnie umiejscowić poszczególnych części no i dlatego wyszło jak wyszło... :)
Kiedyś może przysiąde żeby to
źródło: comment_8VXgDbUakKr4n3tZB7NIAYh08ckxfhdK.jpg
Pobierz