Aktywne Wpisy

Ssslave +30

Shatter +939
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek

ale teraz to to jakiś żart chyba
ale jak zwykle, my terranie, naród wybrany, nauczymy się dokonywac jakiś hardkorowych micro-zagrywek żeby bronić kretyńskie 1a (a nie, przepraszam, "high skilled usage of Oracles"), to kosmitom znowu jeszcze bardziej to ułatwią.
kupię sobie chyba dwie myszki do grania bo na jednej już nie
@entrop: Co do tych turretów, to przyczyną braku wymagania evo chamber, jest to, że Zerg nie ma praktycznie żadnej wcześnie dostępnej detekcji.
No ale nie mam nic przeciwko, żeby Terran mógł robić turrety bez ebaya, zresztą ta zmiana nie ma praktycznie wpływu na żadne inne aspekty gry, więc jak
ja rozumiem, że prosi może nie zaczynają każdej gry od cheesa i dla nich buff do
@entrop: @Elethynh: Co do zmiany w Oraclach uważam ją za bez sensowną. Chyba, że w zamian zmniejszą ilość życia by z tej jednostki zrobić typowe glass cannon.
Umożliwienie budowania wieżyczek bez ebaya za skutkuje uniemożliwieniem robienia DT w pvt, a co dopiero fast dt na szybko
Elethynh: miny są przeciwko protossowi naprawdę mocne; z jednej bazy raczej blink stalkery + MSC, raczej bez obs, a jak dwie, to dość dużo czasu mija zanim ma obsa
entrop: turret jest mocny, o
Jeśli piszesz do danej osoby to możesz też przed nickiem dać @ i działa tak samo.
Staraj się unikać tego porównania - to temat tabu
Wszystko da się obejść przy odrobinie micro ;) - Tutaj blink/mothercore w wykonaniu Partinga - http://i.imgur.com/zAwSN1u.gif
no i jak zauważył @SctSc - wchodzi znacznie szybciej ;)
Wiem, że z MSC dużo szybciej można to zagrać, bo parę razy tak robiłem. Idealna strategia do zaatakowania obunkrowanego terrana :P