Wpis z mikrobloga

@BBananowy: tak, takie zachowania świadczą o niskiej inteligencji. Brak analizy bodźców, ba, brak umiejętności rozpoznawania ich jako takich, a co dopiero reakcji na nie. Co kilka dni mijam takich idiotów na ulicach. Grupy krejzolek idące wpoprzek chodnika, ktoś je przeprasza, więc robią te pół metra przejścia, po czym znów lezą jak krowy i dwa metry dalej kolejny musi je przepraszać i tak bez końca. Prymitywne ssaki potrafią reagować behawioralnie na
  • Odpowiedz
@ninakraviz: Też mnie to irytuje, ale mniej winię samych ludzi, bardziej same galerie. Brakuje wyraźnych oznaczeń jak używać schodów albo nie ma ich nawet wcale. W metrze w Londynie (nie wiem czy wszędzie) są wyraźne tabliczki kilkukrotnie powtórzone i dodatkowo na stopniach namalowane ślady - po prawej 2 stopy obok siebie na każdym stopniu, a po lewej raz jedna raz druga. W PL niestety oznaczeń brak i ludzie po prostu
  • Odpowiedz
@boletz:
nie zrozumieliśmy się. Właśnie wytłumaczyłem, dlaczego takie podejście to objaw ciemnoty umysłowej.
Twoją odpowiedź w kontekście nadanym przez moje może być odczytana jak "owszem, to głupota, ale lubię ją praktykować". Ach tak, to deszcz pada...

Nie oczekuję, że zrozumiesz ostatnie, ale może się przeliczę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@boletz: HURRR DURRR DZIESIĘĆ SEKUND CIĘ NIE ZBAWI RAZY DWA TYSIĄCE TO WCIĄŻ DZIESIĘĆ SEKUND BULWO XXXXDDDD

Optymalizacja, bulwo. Do you even trudne słowa?
Piszesz ten komentarz, bo jakiś dziwny gość oszczędzał milisekundy i stworzył wydajny sprzęt. Mając tak ciasny umysł nie widzisz analogii do ludzkiego życia, nawet mi cię nie żal.
  • Odpowiedz
@boletz: Trollujesz czy jesteś głupi? Napisałam wyraźnie, że najbliższy MARKET mam w najbliższym CH, do galerii jako takich chadzam rzadko, bo ich nie lubię. Przykra sprawa, bo marnowanie czasu w galeriach i niemożność narzekania na głupotę ludzką z tego tytułu była chyba Twoim koronnym argumentem :(
  • Odpowiedz
@ninakraviz: no to przypomnij sobie siebie, zanim Co ktoś wytłumaczył dlaczego wszyscy po prawej stoją :)

Zresztą zapewne przeszkadza Ci to w złotych, ale pamiętaj, że tam jest mnóstwo podróżnych z dworca i generalnie ludzi z całej Polski, którzy nie zwracają na to uwagi :) dla nich to jest galeria, a jak galeria to wiadomo że trzeba podziwiać a nie się spieszyć ;) skąd oni bidulki mają wiedzieć że tam
  • Odpowiedz
@BBananowy: przecież sens tych wszystkich #gorzkiezale jest jeden - implantowanie świadomości o jakimś zjawisku w społeczeństwie - w tych jednostkach, które same nie doszły do pewnych wniosków (nie, żeby ruch prawostronny był zjawiskiem powszechnie znanym od dziecka ( ͡º ͜ʖ͡º) ). Problemem są ludzie, którzy nawet nie próbują się dostosować lub są zwyczajnie zbyt tępi.
Jednostki upośledzone w tej materii jak chociażby @
  • Odpowiedz