Aktywne Wpisy
aptitude +11
Kochacie swoje córki? No to do dzieła, ono będą jak my, policjanci :D
Moja córka ma 8msc. ale usłyszałem, że kocha policję <3
Nie mówcie, że jestem jajkiem :D
#policja
Moja córka ma 8msc. ale usłyszałem, że kocha policję <3
Nie mówcie, że jestem jajkiem :D
#policja
MishMashStudio666 +546
Na specjalne życzenie pewnego przesympatycznego Mireczka popełniłem o to taki pierścionek. Wytyczne były takie by kamień był niebieski i wpadający w zieleń (upolowałem szafir), towarzystwo diamentów (umieściłem) oraz dość filigranowa konstrukcja. Zadanie tość trudne bo kamień dość głęboki i trzeba go osadzić wysoko by swoim szlifowanym spodem nie wbijał się w palec wybranki😉
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
2. Niemcy #!$%@?, Węgry król.
3. Spamuj internet memami z Orbanem, najczęściej z wymyślonym cytatem.
4,76. Korwin robi to samo
5. Krzycz, że Niemcy to zdrajcy, bo Nord Steam 2, ola boga nikt nas nie szanuje... poza Węgrami, Ci to w ogóle jakby mogli to by zmienili obywatelstwo na polskie, i nasza flaga byłaby ich flagą. To jest prawdziwy sojusznik, przyjaciel!!! [mem o tym jak Orban powiedział w 2011 roku "Jest jeden naród, który siłą woli potrafiłby odsunąć asteroidę z kursu kolizyjnego z Ziemią. To Polacy"
5. Tymczasem Węgry dogadują się sami z Rosją, i mają w dupie polską energetykę, solidarność grupy wyszechradzkiej. Dbają o swój interes. Jak Niemcy.
6. Tak robi każdy normalny kraj. Dba o swój interes. Jak jest sojusznika interes taki sam jak mój, to się wspieramy. Jak nie, to nie. Polityka.
7. eeee ? ee? eeeee?
8. Niemcy - zdrajcy, Węgrzy - przyjaciel?
7. ????
I jeszcze jedno. Generalnie co chwilę w dyskusjach pojawia się temat drugiej wojny światowej. Cały czas. Bo ktoś coś zrobił 70 lat temu, ten był taki a inny taki. To nie ma żadnego przełożenia obecnie. Nie czarujcie i nie zaklinajcie rzezywistości.
Od zawsze jest tak. Opłaca się pomóc ---> pomagam. Nie opłaca się pomóc ----> nie pomagam.
http://energetyka.defence24.pl/273411,polski-pomysl-na-zablokowanie-nord-stream-2-czas-na-konfrontacje-z-niemcami
#oswiadczenie #polityka #energetyka #niemcy #wegry #rosja #polska
Węgry raz dogadują się z rosją, innym razem sprzedają T-72 ukrainie która jest wrogiem rosji.
Po prostu mają swoje interesy jak każdy.
wspólne militarne działania w grupie V4 to nie sprowadzają się tylko do internetowych obrazków
@Jojne_Zimmerman: To najprawdopodobniej taka prawda jak polska arytleria wyładowujaca sie w porcie w Odessie.
Ale fakt spuszczanie się ciągłe nad Węgrami to przegięcie, ale wynika raczej z tego, że był taki okres kiedy ich jako jedynych cokolwiek obchodziła szczelność granic UE.