Wpis z mikrobloga

Mirki, mam ideę i pomysł na YT :)
tl'dr:
Retro sekcja na kanał YT #majsterpirzu, przegląd starszych telefonów i testy , ale z Waszą pomocą.

Dla niewtajemniczonych: Jam jest #majsterpirzu , fanboy smartphoenow, geek technologiczny od dziecka, prowadze kanał na YT z recenzjami telefonow i czasami gadżetów.

Chce na tym kanale zrobić serię filmów pod tytułem " #retrosekcja " , czyli jednym słowem -testowanie bądź też przedstawianie starszych telefonów, nawet tych przed symbainem, ale i starych, poczciwych telefonów z system #android ale z taką łezką w oku i w sercu, bo jestem osobą bardzo sentymentalną i podchodze do nich naprawde z czymś więcej, niz tylko recenzent i tester. O tyle to moze być ciekawe, ze ta retro sekcja bylaby patrzona pod katem, jak technologia zmienia telefony i co sie zmienilo :)

Ostatnio dostałem od @r0k0 Siemensa S55 i się śmiałem , bawiłem z godzinę tym telefonem na starcie, coś pięknego i naprawde banan na twarzy z automatu :)

Jednak sam nie ogarne tego, i chciałbym Was, mirki zapytać, czy chcielibyście mój projekt wesprzeć i udostępnić jakieś starsze telefony, których nie używacie, a w jakiś sposób były kultowe ? ja nagram materiał i będę odsyłać :) Marzy mi sie Era g1.. achh :) i jeszcze porowanie z pierwszym #iphone, o Panie :3

Jeżeli mają się kurzyć, jeżeli nie używajcie, dajcie znać :) Jeżeli popieracie pomysł i chcemy retrosekcje, plusujcie :)

#android #telefony #polskiyoutube #pytanie #windowsphone zawołam też, chodzi o sam fakt telefonów , im wiecej, tym lepiej :P
  • 22