Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Ale jak było mniej i trudniej się ekspiło to fajniej było. Prawie żadnego non-pvp, pełne serwery, to było coś wtedy.
ah ta nostalgia..
WoW. :3
I wątpię czy WoW jest dobrym do polecenia jeśli chodzi o ekonomie. Gra mmorpg jak każda, a czy ma coś specjalnego w swojej ekonomii? Raczej nie. Już lepszym poleceniem by była ta giera w kosmosie EVE online. Ona to ma bardzo skomplikowaną ekonomie i ogólnie jest to jedna z trudniejszych i czasochłonnych gier na multi.
@Ruler: Tak, EVE to świetna gra, widziałem możliwości sam trochę pograłem, jednak nie mam czasu aż tyle aby ten wszechświat ogarnąć.
@Ruler: lmao. czego takiego wow'owa ekonomia nie ma, co ma tibijska? ten słynny wpływ gildii na serwer, w tibii, aktualnie został zredukowany do war mode'a i nie ma to żadnego wpływu na ceny itemów.
przecież 10 lat temu zdobycie MPA to był żaden problem. sam latałem z blokerem na demony. nie wiem o jak zamierzchłych czasach Tibii ty piszesz, ale na pewno przeciętny dwudziestokilkulatek tego nie może pamiętać. O O
o k---a co? xDDD to chyba cię nie było stać na jedzenie i czar "exevo pan" skoro nie mogłeś nawet rzucić "utevo lux". XD
z tego zgniłem najbardziej. xD
wszyscy wiedzieli o wszelkich train spotach. najlepsze spoty do expa były zajęte 24h na dobę (a jeżeli wbiłeś komuś na spota to w------l od gildii był). a nowi gracze dostawali tylko w------l od ludzi którym się nudziło i latali z low lvl noobcharamia pkować. to jest to słynne misterium? XD