Wpis z mikrobloga

Żal mi trochę przodków walczących o niepodległość Polski. Lata walk, przelewania krwi, ryzykowania życiem własnej rodziny w czasach, w których wydrukowanie ulotki można było przypłacić życiem i wszystko na nic, ponieważ wystarczyło kilkanaście lat, aby polska młodzież zachłysnęła się wolnością i wypaczyła pojęcie patriotyzmu.

Dzisiaj za wstawienie propagandowej grafiki z Kwejka można dostać co najwyżej bana na mirko, a za obsranie budynku bohomazami mandat - opresyjne państwo w #!$%@?.

#bekazprawakow #4konserwy #neuropa #patriotyzm #oswiadczeniezdupy
  • 17
@Luka_Wars: Wow, jestem pewien, że przed latami nie było narodowców, ani patologii. Oprócz tego jestem pewien, że tak dosłownie wszyscy którzy walczyli za Polskę stwierdziliby że to #!$%@?ą i ich nie obchodzi czy polska zniknie z mapy, będzie po wieki komunistyczna, albo czy wszystkich polaków zagazują bo w przyszłości będą ludzie KTÓRZY MAJĄ INNE POGLĄDY POLITYCZNE. Lewica wykopowa w pełnej krasie, od narodowców krzyczących "#!$%@?Ć POLICJĘ" nie różni się niczym innym
wolność właśnie na tym polega, jedni mogą pisać na murach co tylko zechcą, a drudzy mogą wyzywać ich od idiotów i podludzi - i ani jedni ani drudzy nie przypłacą tego zdrowiem bądź życiem.

@RobertPaulson: Wolność polega na tym, że nie szkodzisz wolnościom drugiej osoby. Wandalizm nie jest żadną wolnością.