Aktywne Wpisy
Dobry_Gospodarz +79
Fajny glitch na unlimited food
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
Mirki możecie mi powiedzieć czy ktoś z was używa stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji? Dziewczyna chce skończyć brać tabletki i namawia mnie na tą metodę, która według wielu badań jest nieskuteczna. Uprawia ktoś z was seks z tą metodą i jakie macie wyniki xd?
#seks #antykoncepcja
#seks #antykoncepcja
Mobilny sprawdzałem i tak sobie, w sensie zasięg LTE między 3-4 kreski ale nie działa jakoś mega znakomicie stąd wolałbym założyć coś innego w domu.
Internet w domu ma kilku użytkowników.
#internet #sieci #siecikomputerowe #siecdomowa #kiciochpyta
Podglądałem jeszcze ofertę netii i jest dość ciekawa, tylko nie sprawdziłem czy u mnie da radę założyć :P
@marek22:
PING wykop.pl (213.189.55.120) 56(84) bytes of data.
64 bytes from ip-8.213-189-55-112.net.eco.atman.pl (213.189.55.120):
Obczaiłem że może być ich 4 (ze stronki gdzienet.pl od @brokenik).
Z tych 4 to jeden ma światłowód: http://wifikomputer.pl/?page_id=20 :)
Ale znajomy mowi ze bez rewelacji...
Jak moge sprawdzic czy jest mozliwosc zainstalowania tutaj ze swiatlowodem? Z drugiej strony te ceny tez nie sa zbyt kuszace.. ale radiowka to srednia u nich..
w samym orange dosc duzo wychodzilo z numerem