Wpis z mikrobloga

@John_Finn:
Oczywiście retoryka ataku, że ktoś tutaj świętuje zamachy. Jeśli ktoś tak faktycznie robi, to przecież to musicie być wy, to przecież owoc waszej ideologii. To wasze AKTYWNE działanie, działania polityków, których popieracie doprowadziły do tego. Więc wypraszam sobie projekcję, że ja tu cokolwiek świętuję.
@Majk_:

Nie ma póki co dowodu na to, że to imigranci którzy napłynęli przy okazji wojny w Syrii.

Czy ty sobie robisz jaja ze mnie?
@Luka_Wars:
Przecież już wiemy, że oba fronty potrafią się zrzeszać poza tym portalem, potrafią wspólną narrację tam przygotowywać i razem wykopywać, komentować oraz oceniać - nie rozumiem więc tej twojej próby robienia z jednej grupy no-lifów, kiedy każdy rozgarnięty wie, że oba obozy potrafią tutaj spędzać godziny i dnie.
Więc proszę o uczciwość w argumentacji.
@Luka_Wars:
U nas? Co ty myślisz, że ja jestem prawak, hardkorowy narodowiec?
Coś ci się pomyliło, ja jestem centrystą, PiS to dla mnie socjalizm, Korwin to sabotażysta, awanturnik i marny polityk.

Widzę jednak kolejny unik, widzę ciebie, który z ludzi reagujących na tragiczne i niesłychanie ważne wydarzenie o skali światowej robi jakiś oszołomów uzależnionych od wykopu. Może skup się na samo, a nie na mnie?
@El_Duderino:

Może krok po kroku - tak zwana wiosna arabska wywołana przez Francję i USA - kto ją popierał?

Bzdura, wiosnę arabską wywołali arabowie.

Assada kto chciał od władzy odsunąć?

Syryjczycy.

Ja jeszcze pamiętam, gdy wasze gazety nazywały ISIS walczące z Assadem "rebeliantami o wolność".

[[citation needed]]

I od tamtej pory nastąpiła eskalacja terroru w Europie.

Przez eskalację rozumie się oczywiście jedno Charlie Hebdo.
Więcej zamachów od arabskich organizacji terrorystycznych było
@El_Duderino: stała się tragedia to próbujesz na tym pokazać,że miałeś rację. Lepszej okazji nie mogłeś wykorzystać? Cieszy Cię, że ludzie umierają i dzięki temu możesz udowodnić, że twoje poglądy są prawdziwe. Piszę do Ciebie prawak z tej strony. Byłem i jestem przeciwny dotychczasowej polityce imigracyjnej. Tylko teraz trzeba zamknąć mordę i przeczekać, aż sytuacja się uspokoi. Przyjdzie czas gdy przywódcy Europy będą musieli ponownie usiąść do stołu negocjacyjnego i zweryfikować swoje
@Majk_:

Bzdura, wiosnę arabską wywołali arabowie.

Haha, hahaha! Tak! Arabowie. Kaddafiego Arabowie obalili.
Wcale im tam wojska zagraniczne nie pomagały, samoloty francuskie nie były widziane nad libijskim niebem.
I Syrijczycy chcą obalić Assada, ale najwięcej ludzi do walki przyjechało z Tunezji, Libii, Iraku oraz cała masa ochotników z Europy.
Widzę ty serio wierzysz w te brednie.
Szczególnie, że przecież według was Syryjczycy nie walczą z Assadem, lecz uciekają przed wojną.
To
Taguj to jakoś, bo nie po to blokowałem zamachy, francje i paryże, żeby mi się pojawiały takie gównowpisy jak twój.

@John_Finn: Zablokowanie kilku tagów na wykop.pl nie wymaże wczorajszych wydarzeń...