Aktywne Wpisy
Suchutkowy +12
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
TheFunGuy +6
#famemma Powoli zaczynam sobie uświadamiać że na tym tagu siedzi najgorszy margines społeczny. Cała ta afera obnaża nie tylko samych w sobie influencerów, ale całą społeczność internetową. Reakcja wykopków na filmik Boxdela i Dubiela jest conajmniej żałosna, ludzie Wy naprawdę nie widzicie sensownych argumentów, które jednak przedstawiają cała sytuację inaczej niż to jak to zrobił Wardęga z Konopem?
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
#pytanie #4konserwy
Te dokładniejsze dane to kaskadowy wzrost liczy ofiar po każdej godzinie?
Analizy kogo? Tych samych, którzy będą po raz kolejny twierdzić, że te zamachy nie miały nic wspólnego z religią zamachowców?
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście retoryka ataku, że ktoś tutaj świętuje zamachy. Jeśli ktoś tak faktycznie robi, to przecież to musicie być wy, to przecież owoc waszej ideologii. To wasze AKTYWNE działanie, działania polityków, których popieracie doprowadziły do tego. Więc wypraszam sobie projekcję, że ja tu cokolwiek świętuję.
@Majk_:
Czy ty sobie robisz jaja ze mnie?
@El_Duderino: Bo neuropa to nie są przegrywy życiowe, które całą noc spędzają na mirko. Wykop to taka poważna działalność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komisja piła szampana z okazji bana dla @nt22.
Przecież już wiemy, że oba fronty potrafią się zrzeszać poza tym portalem, potrafią wspólną narrację tam przygotowywać i razem wykopywać, komentować oraz oceniać - nie rozumiem więc tej twojej próby robienia z jednej grupy no-lifów, kiedy każdy rozgarnięty wie, że oba obozy potrafią tutaj spędzać godziny i dnie.
Więc proszę o uczciwość w argumentacji.
Doprecyzuję pytanie:
- Na jakie dane czekasz?
- Na czyje analizy czekasz? Chodzi o nazwiska tych ludzi.
U nas? Co ty myślisz, że ja jestem prawak, hardkorowy narodowiec?
Coś ci się pomyliło, ja jestem centrystą, PiS to dla mnie socjalizm, Korwin to sabotażysta, awanturnik i marny polityk.
Widzę jednak kolejny unik, widzę ciebie, który z ludzi reagujących na tragiczne i niesłychanie ważne wydarzenie o skali światowej robi jakiś oszołomów uzależnionych od wykopu. Może skup się na samo, a nie na mnie?
Bzdura, wiosnę arabską wywołali arabowie.
Syryjczycy.
[[citation needed]]
Przez eskalację rozumie się oczywiście jedno Charlie Hebdo.
Więcej zamachów od arabskich organizacji terrorystycznych było
Haha, hahaha! Tak! Arabowie. Kaddafiego Arabowie obalili.
Wcale im tam wojska zagraniczne nie pomagały, samoloty francuskie nie były widziane nad libijskim niebem.
I Syrijczycy chcą obalić Assada, ale najwięcej ludzi do walki przyjechało z Tunezji, Libii, Iraku oraz cała masa ochotników z Europy.
Widzę ty serio wierzysz w te brednie.
Szczególnie, że przecież według was Syryjczycy nie walczą z Assadem, lecz uciekają przed wojną.
To
@John_Finn: Zablokowanie kilku tagów na wykop.pl nie wymaże wczorajszych wydarzeń...