Wpis z mikrobloga

@rudy2007: Skyler - wyrachowana kobieta i jedna z najrozsądniejszych postaci w tym serialu, mistrzyni rozgrywki... Tymczasem ulubieniec większości - Jessie, niezrównoważony i nieprzewidywalny ćpun który nieustannie stanowił zagrożenie dla całego przedsięwzięcia. Walter z powodu Jessiego zniszczył wielomilionowe imperium narkotykowe Gussa, choć i sam bez winy nie był
  • Odpowiedz
@dGustator: ile to tlumaczyc mozna, jesli gauss znalby caly proces produkcji i mial ,,swojego czlowieka'' ktory umialby to robic, to po prostu zabilby waltera i pinkmana, jak ogladales serial to widziales ze bylo bardzo blisko i jessi byl zmuszony zabic gale'a
  • Odpowiedz
@Gom3z: gdyby Walter od początku był odpowiedzialny, konsekwentny to stanowiłby dla pracodawcy wartość, a nie ryzyko, tymczasem zapatrzony był w ćpuna Jessiego i próbował go chronić ryzykując zdemaskowanie i stosunki z szefem. Zaczęło się od wizyty w restauracji, kiedy Jessie przyszedł naćpany, co szefowi się nie spodobało :) Doskonale to zaznaczył, jak stwierdził, że różni się od Waltera bardzo, bo Guss był człowiekiem biznesu, tymczasem Walter kierował się sentymentem do
  • Odpowiedz
@dGustator: dobrze ze mi kolego przypomniales, faktycznie masz racje, to od tego on wcisnal gale'a zamiast pinkmana na asystenta, a pozniej juz byl konsekwentny zeby obu sie pozbyc bo stanowią duże ryzyko
  • Odpowiedz
@Mietu: a ja jestem w szoku, ze musialem tak dlugo przewijac zeby go zobaczyc
Carl, ksiadz M----n i Carol 3 najbardziej wkur*** postacie z seriali
  • Odpowiedz