Aktywne Wpisy
Tacho_ +31
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +687
Wielu (jak nie większość) wskazuje wyższość bawarskiego motoru nad amerykańskim odpowiednikiem.
Różnice, jakie widać: większa pojemność Jeepa, za to większa trwałość BMW. Ale jest jeszcze jeden aspektw kontekście którego zastanawiam się nad zmianą azymutu - LPG, gaz kuchenkowy, biedapaliwo czy jak kto tam woli. Silnik będzie zagazowany.
Motor BMW M60B40 kosztuje od 4000-6000zł, od Jeepa ZJ prawie połowę: 1500-2500. Instalacja gazowa do obu silników to też diametralna różnica w cenie. No i dużo trudniej kupić niemiecki silnik od amerykańskiego.
Czas na pytanie:
czy warto wydać 5000 na silnik BMW czy równie dobrze sprawi się wersja Jeepa?
#silnik #samochody #mechanika
A co do dźwięku, to sparafrazuję pewnym zdaniem: it's not fast, if it's broken.
@anonim1133: chyba R6, rzędówka.
@SPGM1903: Z tego co pamiętam, to chłopaki mówili o V6, ale moja pamięć bywa zawodna. Może być rzędówka.
@SPGM1903: bierz Jeepowskie V8. Amerykanckie V8 lepiej brzmią :D
@bul_dupy_motzno: coś w ten deseń ;) zajrzyj na fb/PolonezTrophyTruck, a wszystko się wyjaśni.