Aktywne Wpisy

njay +427
#kupujpolskieprodukty
Uwaga, post jest neutralny politycznie, a wszystkie skojarzenia z kandydatami na prezydenta są przypadkowe. ( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiaj pragnę przedstawić listę polskich i zagranicznych marek wafelków czekoladowych. Czas powiedzieć "sprawdzam" w kontekście narodowości ich producenta. A w tej kategorii niestety jest źle, ale może jeszcze nie tak bardzo.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych! W opisach biorę
Uwaga, post jest neutralny politycznie, a wszystkie skojarzenia z kandydatami na prezydenta są przypadkowe. ( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiaj pragnę przedstawić listę polskich i zagranicznych marek wafelków czekoladowych. Czas powiedzieć "sprawdzam" w kontekście narodowości ich producenta. A w tej kategorii niestety jest źle, ale może jeszcze nie tak bardzo.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych! W opisach biorę
źródło: temp_file2419963323366442047
Pobierz
25802117 +7
Lista gier na PC do ogrania dla osoby, która po 15 latach przerwy chciałaby nadrobić zaległości? Do tej pory przerobiłem:
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim

1) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam01p2.stream - Korytarz
2) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam02p2.stream - Pokój główny
3) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam03p2.stream - Kuchnia
4) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam04p2.stream - Pokój Dawida
5) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam05p2.stream - Sypialnia
6) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam09p2.stream - Korytarz (chyba na piętrze)
7) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam10p2.stream - Balkon 1
8) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam11p2.stream - Balkon 2
9) rtmp://live1.mikkom.pl/live/cam12p2.stream - Taras
Przy okazji pytanie. Czy ktoś wie jakie to kamerki ? Podoba mi się jakość a chciałem zorganizować sobie monitoring w okół domu na własną rękę (ale transmitować nie będę ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
#logopol #januszlive
@Dyktus: czym to właczyC?
@Dyktus: mniejsze lagi są na tym? :)
Halo Janusz ?
No siema
Słuchaj popraw kamerę nr. 6 bo nie widzę Twojego syna :)