Wpis z mikrobloga

@Dolan: Ostatnio wyszły: MGSV, Balck Ops 3 (tylko multiplayer, bez kampanii xD) i nowy Tomb Raider, co mnie bardzo zaskoczyło.
@Losowany: Zrozumiałbym gorsze tekstury, rozdzielczość, mniej obiektów, ale to to jakaś masakra xD
  • 0
@Dolan: w black Opsa raczej nikt nie gra ale w masę innych gier dużo osób. Rozumiem ze gardzisz grami sprzed 2-3 lat bo mają słaba grafikę,nie każdy ma takie podejście.
@FarlenPL: @d3v: lubię wracać do starych gier, żeby było śmieszniej wczoraj zainstalowałem COD 1 UO :> Natomiast nie lubię/nie podoba mi się to że na nowych konsolach nowe gry wyglądają jak stare gry, a to nie to samo co gardzenie starymi grami jak sugerujecie. Ale w sumie dont care bo mam PC master race. Po prostu się dziwię.
  • 1
@Dolan: w przypadku black OPS tak jest. Ja gram w fife na x360 i ogrywam stare gry ale też i nowsze np. Rise od the tomb raider i uważam że grafika jest naprawdę niezła i warto ta grę ograć na 360 ;)
@Dolan: #!$%@? mario wyglada jak z przed 25 lat i nadal zajebiscie dobrze mi sie gra.
Zrozumcie wreszcie ze gry to nie tylko rozdzielczosc i ilosc klatek bo pozniej nam serwuja gówniane kotlety bez fabuly ktore konczysz po 2,5h gry bo na grafike i modeling 3d tyle ziarna poszlo ze na fabule i dobre dialogi do gry nie starczylo. ()
@dob3k: mario to mario. Ja mówię o najnowszych produkcjach, przez te #!$%@? konsole muszę się męczyć w grach z grafiką która mogłaby być na obecnych PCtach o wiele lepsza.
@Dolan: xDDDDD

Jak mozna miec fun z gry bez top endowej grafy xD

No co wy panowie bez 4k i 2x gtx980 w gierki gracie? Nawet mi waz nie zal xDddd

o dziwo da sie swietnie bawic bez zajebistej grafiki, no kto by pomyslal