Aktywne Wpisy
Jaki był wasz ulubiony napój w dzieciństwie (nieważne czy przyrządzany w domu, czy kupny)?
#pytanie #dziecinstwo #kiedystobylo
#pytanie #dziecinstwo #kiedystobylo
cyberhero +847
#nieruchomosci W nawiązania do badań, na które powołuje się ministerstwo rozwoju i technologii przygotowałem małą analizę.
Otóż wczoraj ministerstwo opublikowało wyniki badania dotyczącego programów mieszkaniowych, powołując się na nie jako na rzetelne źródło informacji. Jednak dokładniejsza analiza tego badania budzi poważne wątpliwości co do jego jakości i wiarygodności. Warto przyjrzeć się bliżej kilku kluczowym aspektom, które podważają wiarygodność tego badania.
Przede wszystkim, badanie zostało przeprowadzone przez firmę o nazwie "OGÓLNOPOLSKA GRUPA BADAWCZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ". Okazuje się, że 90% udziałów w spółce należy do jednej osoby - Łukasza Pawłowskiego. Co więcej, kapitał zakładowy spółki wynosi zaledwie 5000 PLN, co jest minimalną kwotą wymaganą do założenia spółki z o.o. Dodatkowo, firma jest zarejestrowana w wirtualnym biurze w Warszawie. Te fakty rodzą uzasadnione pytania o rzeczywiste zaplecze i doświadczenie tej firmy w prowadzeniu rzetelnych badań na skalę ogólnopolską.
Jednak
Otóż wczoraj ministerstwo opublikowało wyniki badania dotyczącego programów mieszkaniowych, powołując się na nie jako na rzetelne źródło informacji. Jednak dokładniejsza analiza tego badania budzi poważne wątpliwości co do jego jakości i wiarygodności. Warto przyjrzeć się bliżej kilku kluczowym aspektom, które podważają wiarygodność tego badania.
Przede wszystkim, badanie zostało przeprowadzone przez firmę o nazwie "OGÓLNOPOLSKA GRUPA BADAWCZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ". Okazuje się, że 90% udziałów w spółce należy do jednej osoby - Łukasza Pawłowskiego. Co więcej, kapitał zakładowy spółki wynosi zaledwie 5000 PLN, co jest minimalną kwotą wymaganą do założenia spółki z o.o. Dodatkowo, firma jest zarejestrowana w wirtualnym biurze w Warszawie. Te fakty rodzą uzasadnione pytania o rzeczywiste zaplecze i doświadczenie tej firmy w prowadzeniu rzetelnych badań na skalę ogólnopolską.
Jednak
http://www.wykop.pl/link/2851975/marsz-niepodleglosci-2015-mocne-przemowienie-ks-jacka-miedlara/
mają ponad 4 razy mniej wykopów niż wpadka w TVP ABC
http://www.wykop.pl/link/2848457/tymczasem-na-tvp-abc/
CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE !!!
#polska #dumnabogatapolska #wiara #boghonorojczyzna #marszniepodleglosci
Ile razy widziałeś tą ,,islamską inwazję" u Nas? Ile razy widziałeś NA ŻYWO ( nie na #!$%@? youtube, bo w telewizji można izi pokazać ileś tam incydentów i wyskalować na OGROMNĄ INWAZJĘ ) islamską inwazję , nie wiem, w Niemczech czy Francji? Bo powiem Ci, że ja .. ani razu :]
widzialem filmy dokumentalne o islamie gdzie przywodcy i imami(?) panstwa islamskiego potwierdzaja
widziałem za to zachowanie wczesniej przybyłych tu imigrantów z bliskiego wschodu i nie chcę ich więcej
jak na razie to mam wrażenie że najeżdżają nas ukraińcy - nie po to żeby pasożytować ale po to żeby pracować - w tej pracy której klienci mops/mopr i up nie chcieli.
Słuszna obawa przed pasożytami - masz jakiś pomysł na rodzimych którzy
A co do tych hord ludzi, to statystyka się kłania xD z tego co pamiętam, to mowiono o ,,nawet 3 mln uchodźców" przez następne pare lat. 3 mln dla 720 milionowej europy.. no, pokaźne zagrożenie , nie ma co
@milopuch: Chyba nie zrozumialem pytania, możesz prościej? :F
w tym pokoleniu masz stosunek 3:720
w kolejnym masz już 24:360
a w jeszcze nastepnym 192:180
mam wymieniac dalej?
@milopuch: na rodzimych którzy nic nie robia jest ten sam sposob postulowany miedzy innymi przez partię KORWiN i JE Janusza @Korwin-Mikke go - zniesienie zasiłków i dochodowego
No i co z tego tak na dobrą sprawę? Czy nasze życie serio musi być jakąś walką o supremację naszej rasy, czy tam narodu? Jeśli będą się rozmnażać jak króliki, to będzie ich więcej i na nich będzie spoczywał ciężar wyrabiania PKB,
@Avario: tym jest od zawsze i pozostanie aż po kres naszego gatunku (tzn bedzie trwac dalej wsrod innych gatunkow)
Myslę, że to może być podstawa do tego, jaką ma się piramidkę wartości ;]
@Avario: w jaki sposób?