Wpis z mikrobloga

#!$%@?, w jakich my czasach żyjemy, że takie prawdziwe i ważne słowa

http://www.wykop.pl/link/2851975/marsz-niepodleglosci-2015-mocne-przemowienie-ks-jacka-miedlara/

mają ponad 4 razy mniej wykopów niż wpadka w TVP ABC

http://www.wykop.pl/link/2848457/tymczasem-na-tvp-abc/

CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE !!!

#polska #dumnabogatapolska #wiara #boghonorojczyzna #marszniepodleglosci
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pieczywowewiadrze: widzę propaganda z ich strony działa xD
Ile razy widziałeś tą ,,islamską inwazję" u Nas? Ile razy widziałeś NA ŻYWO ( nie na #!$%@? youtube, bo w telewizji można izi pokazać ileś tam incydentów i wyskalować na OGROMNĄ INWAZJĘ ) islamską inwazję , nie wiem, w Niemczech czy Francji? Bo powiem Ci, że ja .. ani razu :]
  • Odpowiedz
@Avario: z jakiej "ich strony" bo telewizji nie ogladam, a nawet jesli bym ogladal to mam w domu tylko te "darmowe" jak tvp, tvn i polsat bez zadnej republiki trwamu czy innych platnych kanalow ktore moglby by byc antyimigranckie, z tego co wiem wsyztskie telewizje przynjamniej do niedawna nadawały aby ich przyjmować z otwartymi rencami czemuu jestem przeciwny

widzialem filmy dokumentalne o islamie gdzie przywodcy i imami(?) panstwa islamskiego potwierdzaja
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: > @Avario: wszytsko zależy od płaszczyzny na której rozpatrujesz. jedni i drudzy najeżdżają na nas aby pasożytować na naszym narodzie i na naszym terytorium

jak na razie to mam wrażenie że najeżdżają nas ukraińcy - nie po to żeby pasożytować ale po to żeby pracować - w tej pracy której klienci mops/mopr i up nie chcieli.
Słuszna obawa przed pasożytami - masz jakiś pomysł na rodzimych którzy
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: gdzie widziales? kogo? w sensie arabów?
A co do tych hord ludzi, to statystyka się kłania xD z tego co pamiętam, to mowiono o ,,nawet 3 mln uchodźców" przez następne pare lat. 3 mln dla 720 milionowej europy.. no, pokaźne zagrożenie , nie ma co

@milopuch: Chyba nie zrozumialem pytania, możesz prościej? :F
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: nie pokazuj mi filmów, bo wiem co mówią. I wiem, że przy dzietności rzedu 10 u nich i 1 u nas, za jakiś czas będzie ich więcej.

No i co z tego tak na dobrą sprawę? Czy nasze życie serio musi być jakąś walką o supremację naszej rasy, czy tam narodu? Jeśli będą się rozmnażać jak króliki, to będzie ich więcej i na nich będzie spoczywał ciężar wyrabiania PKB,
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: no i chyba tu jest pies pogrzebany, ja wolę dbać o swoje zycie ( i życie bliskich ) , zwiedzac, podróżować, poznawać, budować, zmieniać świat.. te sprawy.
Myslę, że to może być podstawa do tego, jaką ma się piramidkę wartości ;]
  • Odpowiedz