Wpis z mikrobloga

Brakuje mi kolorów nicków (chyba, że wszystkie wykopy jakie przeglądałem były komentowane tylko przez pomarańczowych), niemniej świetna aplikacja.

Liczę jeszcze na obsługę powiadomień.
Przydałaby się opcja zakop i wspomniane kolory nickow, poza tym fajna aplikacja, ale wymaga jeszcze trochę integracji z wykopem.
Potestowałem dłużej i znalazłem jeszcze jeden mały brak w stosunku do wykopu z przeglądarki, a mianowicie nie widać, oraz nie można dodawać plusów/minusów za komentarze (chociaż nie wiem jak rozsądnie to zrobić, chyba podgląd normalnie przy komentarzach ,a opcje dodania+/- dopiero po wejściu w konkretny koment).

Bardzo miło widzieć że prace nad update idą pełną parą :)

Swoją drogą @jakubflorczyk na głównej często reklamujecie wykopową appke na ios i androida, proponuję z
Plus / minus na komentarzu można zrobić na context menu, bo wolałbym nie dawać przycisków - tam już jest mało miejsca. Wykop sie chwali, bo je zrobił. Apka na wp7 jest od niezależnego developera :) dlatego są reklamy. Dzięki za uwagi.
Wygasł mi klucz i nic nie mogę zrobić + strona wykopu od razu przekierowuje tutaj, co na przeglądarce mobilnej przekierowuje adres na ten sam tylko, że z interfixem /m/ i nie można nawet skopiować klucza :[
@trb: To jakiś wewnętrzny parametr Wykop-u. Nie udalo mi się sprawdzić jak długo to trwa. Tak czy inaczej dostałem info od ludzi z wykopu, że już testują normalne logowanie i dostane do testów. Więc jeszcze chwilę się musicie pomęczyć :(
Z dokumentacji "W odpowiedzi wysyłany jest userkey, który należy używać tak długo, dopóki aplikacja nie zgłosi błędu o jego przeterminowaniu (standardowo 24 godziny)." Postaram się rozwiązać ten błąd przez automatyczne logowanie w tle.