Wpis z mikrobloga

#pytaniedowykopkow #zwierzeta #debile

Sluchajcie, jest sprawa. Siostra mojej bratowej wczoraj byla z kolezanka nad rzeka, mialy ze soba 5miesiecznego szczeniaczka. Po drugiej stronie rzeki facet byl z dwoma pitbullami, jeden na smyczy bez kaganca, drugi bez smyczy z kagancem. tez bez smyczy jak zobaczyl tego szczeniaka rzucil sie w ich strone, dorwal malego i wpadli razem do rzeki. szceniak probowal sie wydostac, a pitbull go ciagle topil. w koncu szczeniak przestal wyplywac na powierzchnie. dziewczyny krzyczaly do faceta, zeby cos zrobil, a facet sie nawet nie ruszyl, powiedzial "co ja mam z nim zrobic, przeciez jest po drugiej stronie rzeki" i totalnie sobie zlal. siostra mojej bratowej w koncu skoczyla do wody po tego szczeniaka, jeszcze na marginesie, ona ma tylko 15 lat... zlapala tego szczeniaka, a pitbull w tym czasie dalej sie na nich rzucal i ona musiala tego szczeniaka trzymac, a druga ka odganiac tego psa. w koncu wydobyla malego na brzeg, pitbullowi tez pomogla. pitbull dalej sie rzucal na nich i musiala go trzymac za obroze. w koncu przyszedl facet i jeszcze (sic!) kazal jej zaczepic mu smycz... kolezanka w tym czasie zadzwonila po ojca, ale zanim przyjechal, facet sie zwinal. powiadomili policje, policja niby go szukala jakis czas, ale nie znalezli go.

myslicie, ze da sie z tym cos zrobic? facet jest kompletnym debilem, narazil inne osoby i innego psa na niebezpieczenstwo, a policja oczywiscie w dupie ma. robic o tym znalezisko?
  • 12
@elsaha: ale ten facet na bank chodzi z tymi psami w to miejsce na spacer, poza tym miasto nie jest duze, niewiele osob ma dwa pitbulle... policji sie po prostu nie chce dupy ruszyc i sprawdzic
@Harmofy: gosciu jakis totalny idiota. jak to uslyszalam, to az nie moge uwierzyc, ze policja nic z tym nie robi. a co jak jego psy zaatakuja kogos innego i nie beda mialy kaganca akurat?
@Harmofy: siostra jest teraz u nas w Niemczech ale na poczatku maja wraca do domu z kolezanka zamierzaja przyfilowac goscia. ale gadac z nim nie beda, tylko na policje beda od razu dzwonic. tyle, ze facet teraz pewnie tam nie bedzie chodzil jakis czas