Aktywne Wpisy
Fennrir +50
Wykopki oczywiście dalej uważają że problemy na zachodzie to wina pierwszego pokolenia, jakichś "źle zintegrowanych" jednostek i zachwycają się panem Kunta Kinte w wojsku xD
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
patryk_ekiert +312
Ta dzisiejsza młodzież to jakiś dramat. Przechodziłem wczoraj koło podstawówki i nagle widzę, że dzieci wesoło wybiegaja. Chodnik opluły ludzi przepędziły. I ciągle śpiewają hej hej na na hej hej.
Nie chce mi dodać .dll do projektu, jak wrzucam na pałę do folderu to też go ignoruje. Co robię źle? Chcę dodać referencję i się drze, że nie taki dll - przecież go przed chwilą kompilowałam w VS.
#csharp #ckonfesjonal #programowanie
Może to przez to nie chce dodawać że sądzi iż skoro jest w tym samym projekcie to jest git? W takim razie czemu mi nie widzi program w c# tego liba? :-(
Jest jeszcze opcja, że coś się nie buduje. Sprawdź czy w katalogu bin projektu jest faktycznie Nazwa_projektu.dll
może tutaj jest odpowiedź
http://stackoverflow.com/questions/19450783/how-to-use-dllimport-in-c
Tego so widziałam już wcześniej, dotyczy tylko składni dllimport w c# więc w tym przypadku nie pomaga :-/ znalazłam jeszcze coś o kompilowaniu za pomocą cl w vs command window, ale tam w ogóle nie widzi ani cl ani CL.
@SignumPL: lib też dałam tam gdzie exe, nadal ignoruje ten plik i
1. Nie ma dllki w folderze z której jest urucamiana aplikacja
2. Tak jak wspomniał @czupek może brakować jakiejś zależności do lib.dll (polecam to sprawdzić programem Dependency Walker)
3. Lib.dll jest w innej architekturze niż twoja aplikacja (tak jak pisałem, jeśli twoja dllka jest w formacie Win32 to aplikacja musi być x86, a jeśli x64 to x64, nie może być Any CPU)
@Rozamunda: