Grałem w Fallouta 4 do 3 rano... W tak dopracowanego Fallouta jeszcze nie było mi dane grać - zmiany pogody, noc, dzieńjest po prostu przepiękne! ツ Jak dobrze, że dziś i jutro mam wolne to nagram się jak głupi ( ͡°͜ʖ͡°) Polecam wszystkim NORMALNYM fanom tej serii zagrać bo nie pozalujecie! A na dokładkę kotek, którego wczoraj spotkałem (✌゚∀゚)☞
A kółko wzajemnej adoracji dupa cicho - założcie własny tag o boldupieniu i jeżdżeniu po tej grze.
zmiany pogody, noc, dzieńjest po prostu przepiękne!
Nie chcę się czepiać, ale ciągle jak widzę te twoje wpisy to mam wrażenie że oceniasz tego Fallouta 4 w ogóle nie mając porównania do innych nowych gier.
@Murzinio: Może @Invar nieco przesadza z zachwytem nad grafiką, niemniej jest ona przyzwoita i lepszej nie trzeba. Zresztą Bethesda nigdy lepszej nie obiecywała.
@Niedowiarek: Jeżeli uważasz, że jeżdżenie po Falloucie za to... że to nowy Fallout jest czymś normalnym to proszę Cię - stwórz nowy tag o jakiejś pasującej wam nazwie i tam piszcie bez sensu ile chcecie.
Bo branża gier pod względem grafiki bez przerwy się rozwija, nie stoi w miejscu i ocenianie jej w inny sposób niż porównywanie do innych tytułów podobnej wielkości i z podobnego gatunku jest bez sensu. Jeśli ocenisz grafikę Fallouta 4 na bardzo dobrą, to jak ocenisz tą z Wiedźmina 3? Zabraknie ci skali? Ja rozumiem że aż taka tragiczna nie jest i może nie
@mcibq: On sobie leży grzecznie i odpoczywa, czasem wstanie napić się z miski ツ A obok jest zagroda z Braminem, który chodzi, wydaje jakieś dziwne dźwięki, pije wodę z wanny ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ Jak ja uwielbiam takie smaczki w F4! @Murzinio: F4 i W3 tymi samymi grami? Z tego co wiem F4 to RPG ale w klimatach post-apo a W3
@Invar: Nie mówię że tymi samymi, nie mówię też żeby całe porównywać tylko samą jakość grafiki i wymagania co można porównać niezależnie od gatunku jeśli gry są podobnej wielkości. Popatrz na szczegółowość modeli, rozdzielczość tekstur, animacje. Idąc tym tokiem rozumowania to nie możnaby w ogóle porównywać różnych gier, tylko kontynuacje do poprzednich części, albo nawet ich nie bo często się drastycznie różnią. Poza tym cały czas mówisz że nie obiecywano świetnej
@Murzinio: Co do wymagań zgadzam się. Podziękuję Nvidii za ich gównoefekty, które oprócz spadków FPS nie dają nic innego. Przez to Bethesda dała zawyzone wymagania, żeby gra mogła chodzić w normalnych FPSach na wszystkich PC. Oby modderzy dali radę i wyłączyli to jakoś :/
@Murzinio: Widocznie silnik Bethesdy jest źle zrobiony z tymi rzeczami bo są dropy klatek ale tylko na zewnątrz - wcześniej obyło się bez Nvidii i gra też wyglądała świetnie np. Skyrim.
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
A kółko wzajemnej adoracji dupa cicho - założcie własny tag o boldupieniu i jeżdżeniu po tej grze.
#fallout #fallout4
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie chcę się czepiać, ale ciągle jak widzę te twoje wpisy to mam wrażenie że oceniasz tego Fallouta 4 w ogóle nie mając porównania do innych nowych gier.
@Invar: chciej oglądać tylko pozytywne opinie - nazywaj innych kółkiem wzajemnej adoracji xD
Przykro mi, jeśli obraziłem twoje uczucia religijne dodając tag #fallout4 do wpisu o Fallout 4
Bo branża gier pod względem grafiki bez przerwy się rozwija, nie stoi w miejscu i ocenianie jej w inny sposób niż porównywanie do innych tytułów podobnej wielkości i z podobnego gatunku jest bez sensu. Jeśli ocenisz grafikę Fallouta 4 na bardzo dobrą, to jak ocenisz tą z Wiedźmina 3? Zabraknie ci skali? Ja rozumiem że aż taka tragiczna nie jest i może nie
@Murzinio: F4 i W3 tymi samymi grami? Z tego co wiem F4 to RPG ale w klimatach post-apo a W3
Idąc tym tokiem rozumowania to nie możnaby w ogóle porównywać różnych gier, tylko kontynuacje do poprzednich części, albo nawet ich nie bo często się drastycznie różnią. Poza tym cały czas mówisz że nie obiecywano świetnej