Aktywne Wpisy
deiceberg +609
LubieHardkor +65
Unia Europejska chce zrobić to co chciał Hitler, tylko pokojowo i długo dystansowo, tak, że ludzie nie będą wiedzieli kiedy to się stanie, na zasadzie gotowanej żaby, gdzie wrzucisz żabę do wrzątku, to ta będzie starała się z niego uciec, lecz gdy wrzucisz żabę do zimnej wody i powoli będziesz podgrzewał temperature, ta będzie się przyzwyczajać, i gdy przekroczy bezpieczną temperature, żaba umrze, bez jakiejkolwiek próby ucieczki
#oswiadczeniezdupy #uniaeuropejska #protestrolnikow #ue
#oswiadczeniezdupy #uniaeuropejska #protestrolnikow #ue
#android #samsung #pytajo
Była apka co łączyła z sieciami, z którymi kiedyś było połączenie. Ikonka jak Android. Nie pamiętam nazwy ;___;
Dzięki. Na starym andku wifi miałem non stop włączone, ponieważ łączyło się tylko z zaufanymi sieciami (które sam wybrałem). Przez 85% czasu jestem w zasięgu zaufanych sieci i zapominam wyłączyć. Ale coś człowieka bierze jak idzie przez miasto i muzyka przez neta mu tnie bo telefon połączył się z jakimś wifi.
@owocbananowca: a czy ta apka nie łączyła z resztą niezabezpieczonych sieci?
Mogę coś źle pamiętać bo przestała mi być potrzebna
Masz link do google play
@owocbananowca: Na pierwszy rzut oka to tak, zobaczę jak będzie się sprawdzać jak będę się więcej przemieszczał Co ciekawe podobna opcja była moim poprzednim telefonie (Xperia) a w Samsungu jej nie widzę.
Tak czy inaczej wielkie dzięki za pomoc, na pewno mi się przyda