Wpis z mikrobloga

Uwaga, uwaga!
Mireczki i Mirabelki.
Informacja z pierwszej ręki, każda osoba która planuje podróż firmą Ryanair, niech przy wpisywaniu imienia i nazwiska nie używa polskich znaków. Na co dzień firma ryanair nie ma z tym problemu, niestety po zmianie motywu strony,przy drukowaniu karty pokładowej wychodzą jaja. Powiadomcie rodzinę, żonę, męża, ciocię, wujka, kochankę, kochanka, babcie z dziadkiem, wnuczka, wnuczkę, dziecko sąsiada, dziecko księdza, a nawet dode, osoby, które planują lot. Niestety nie wiadomo, kiedy problem zniknie, miejmy nadzieje, że jak najszybciej.
#ryanair #loty #podroze #problem
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Brainiac007: Ja lecę w piątek i przy drukowaniu cala karta z polskimi znakami wyglądała jak esy floresy. Po skontaktowaniu się z obsługą klienta. Pani powiedziała ze nowa strona ma problemy z polskimi znakami. I że mają przez to nawał roboty.
Musiała mi zmieniać dane.
  • Odpowiedz
@robertK: W sumie to juz nie wiem.
Dla własnego spokoju skontaktowałem się z Ryanairem czy przejdzie ze szlaczkami czy nie. Bez odpowiedzi zabrali się za zmianę i poprawili. Później wyjaśnili co się dzieje. A na lotnisku sprawa wyglądała tak, ze blondyneczka z czytnikiem zerknęła szybciutko na dowód i zeskanowała kod.
  • Odpowiedz