Wpis z mikrobloga

@Choir: Śmieszne również, że news ten publikuje też Marsz Niepodległości, potem znów będą przelewać krokodyle łzy, że są utożsamiani z faszystami. Wiedzieli przecież jakie komentarze pojawią się pod postem i na takie właśnie liczyli.
  • Odpowiedz
@Choir: Poza tym - zawsze gdy ktoś próbuje mnie przekonać, że "przecież przed imigrantami 'obronią' nas narodowcy, wystarczy dać im wolną rękę", to pomijając już sam aspekt ich przyjmowania (zmieniam temat, znajomi reagują głównie w sposób podobny do komentujących post z obrazka) próbuję tłumaczyć, że wyrwanie się spod władzy jakiejkolwiek radykalnej grupy, która chciałaby działać niezgodnie z prawem jest dla społeczeństwa niebezpieczne. Zdaje się to odrobinę zmieniać nastawienie, a przynajmniej
  • Odpowiedz
@Choir: Dokładnie. 11 listopada jak zawsze będę jako obserwator na Marszu Niepodległości. Jak co rok nawysłuchuję się przyśpiewek o homoseksualistach, imigrantach, nieistniejących w Polsce od lat komunistach itp, a potem przeczytam, że uczestnicy cieszą się z niepodległości. Zobaczę młodych mężczyzn w kominiarkach czekających tylko na jakiś policyjny kordon, żeby rozpocząć awanturę, organizator natychmiast okrzyknie stojący w bezruchu oddział "policyjną prowokacją", zawtóruje mu tłum, zacznie się bitwa (zawsze niezaprzeczalnie z inicjatywy
  • Odpowiedz
@Choir: Nie, nie byliby. Wśród narodowców jest agresywne bydło, ale ISIS to jest apogeum okrucieństwa. Narodowcy musieliby się szkolić latami, żeby być w połowie tak źli, a co dopiero ich przerosnąć. Oprócz tego agresywna część narodowców to głównie debile, ISIS to świetnie finansowana, działająca w interesach możnych tego świata armia. Dlatego może podbijać sobie kraje, tytani intelektu z komentarzy nie mają ani przygotowania, ani zdolności do robienia tego co ISIS.
  • Odpowiedz
@Choir: skąd masz pewność, że to narodowcy? Czy utożsamiasz bezmózgie yeti, o łysej głowie, ktore z ideą narodową ma tyle wspólnego co isis z religia pokoju? Śmieszy mnie, gdy ludzie nazywają każdego kto krzyczy raz sierpem.. Narodowcem, tak samo mnie śmieszy gdy ktoś, kogo patriotyzm polega tylko na j-----u pedalow i komunistów, nazywa sie narodowcem.
  • Odpowiedz
@LAdam: a nie, to sorry, przeciez wiadomo, ze to nie narodowcy. Coz z tego, ze:
1. to fanpage Marszu Niepodleglosci
2. wsrod rzygow na screenie padaja hasla jak "Wielka Polska Narodowa!"
4. awatar z poparciem dla Wegier, popularny wsrod srodowisk narodowych

To, ze wsrod skrajnej prawicy znajdzie sie paru pseudo-intelektualistow jedynie rewidujacych ksenofobie, nie zmienia faktu, ze ogromna wiekszosc RN, ONR i innych srodowisk narodowych to
  • Odpowiedz
@odmiana: od kiedy poglady polityczne to rasa, nieuku? Moze i nie szczyce sie wielka kultura osobista, ale przynajmniej nie nawoluje do mordow na losowych, nieznajomych ludziach.

Na pewno za to pobity lekarz szczycil sie wieksza kultura osobista, inteligencja i wiedza niz ty i twoja ukochana banda troglodytow razem wzieci. No ale w koncu ciapak, to trzeba mu wpierdzielic i - jak to jeden Polak Patriota z komentarzy ujal - jeszcze
  • Odpowiedz
@Choir: najlepsze jest to że jeden z tych prawdziwych polaków który oklepywał syryjczyka już był na naszym garnuszku - beneficjent sytemu j----y - 18 latek notowany za kradzieże.
Dlaczego jak skazują kogoś za rasistowskie zachowania to potem okazuje się że to totalne nizini społeczne i patlogia.
Dlaczego mam takiego utrzymywać ? Nie mógł wyjechać z innymi sebami do lońdynu ?
  • Odpowiedz
@odmiana: rasisci twierdza, ze ludzie sa gorsi i lepsi zaleznie od rasy, co jest obludnym klamstwem. Ja twierdze, ze ludzie majacy agresywne, niebezpieczne i nawolujace do nienawisci poglady to s---------y, co oczywiscie jest nie tylko faktem, ale i powodem, by ich pietnowac.
  • Odpowiedz
@odmiana: tak, przy okazji sa mezczyznami, wiec przejawiam mizoandrie; czesc z nich jest zapewne niska, wiec dyskryminuje ze wzgledu na wzrost; pewnie sa tam tez katolicy, co czyni mnie teofobem. A nie, czekaj, zadne z tych kryteriow, podobnie jak rasa, nie maja najmniejszego znaczenia, bo gardze nimi ze wzgledu na poglady, o czym doskonale wiesz, wiec przestac rznac glupa i sie kompromitowac.

Moge ich nazwac podzwierzetami, bo na miano
  • Odpowiedz