Aktywne Wpisy
Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Xefirex +61
Mieszkamy razem i o co mi zrobiła awanturę z wyzwiskami, płaczem i groźbami, ze znajdzie sobie kogoś "kto ją bedzie kochał" to nie uwierzycie.
Otóż skończyły mi się czyste gatki, a że nie chciało mi się prania robić, to po prostu kupiłem nowe, niby nic wielkiego, ale różowy z tego powodu dostał ataku histerii, wydzierając sie na mnie, że skoro się zachowuje jak kawaler, to znaczy, że podświadomie chcę być sam i pukać jej koleżanki, że jej nie kocham, że mi na niej nie zależy. Po czym #!$%@?łem z mojego mieszkania nocować do kumpla, pogodziliśmy się pózniej na whatsuppie, gdzie stwierdziłem, że chyba ma borderline i że powinnyśmy do psychologa pójść. Potem cały dzień się nie odzywałem, bo miałem #!$%@? w pracy i taką oto wiadomość dostałem. Nie wiem już co robić
Kocham ją, ale nie mogę żyć w takim terrorze...
#logikarozowychpaskow #borderline
Ból dupy? Ja tylko stwierdzam fakt księżniczko.
@Ruler: a co dziewczyna to niby musi majtki chłopakowi prać? W średniowieczu żyjesz książę?
Rozumiem, że jeszcze nie jesteś na tyle dorosła by nie myśleć tylko o sobie księżniczko (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Uważasz, że bardziej ekonomicznie wyszłoby jakby prać rzeczy osobno, skoro można całość załadować od razu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Problem ma tutaj laska, bo ma w perspektywie związek na całe życie z osobą leniwą, ewentualnie taką za którą trzeba będzie wszystko robić.
We mnie tacy ludzie budzą negatywne emocje, nasuwa mi się na myśl synalek, za którego do tej pory robiła wszystko mamusia. A że teraz zarabia, to zamiast rozwiązać problem
Oj księżniczko żeby połechtać twoje ego powiem, że nawet podstawówka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli ona uważa, że jest z nią wszystko okej i nie widzi jakie piekło robi bierz nogi za pas, byle szybko.