Wpis z mikrobloga

#modameska Cześć, czy ktoś kiedyś próbował reklamować garnitur? Wełniany z Lavard po pół roku noszenia średnio dwa dni w tygodniu zaczął się ostro błyszczeć na dupie, udach i łokciach. Moim zdaniem trochę przesada, pół roku za prawie 1000zł. Zastanawiam się czy to ma sens.

Przy okazji, żeby nie było, że tylko pytam. Ostatnio odkryłem perfumy z ZARA, co prawda wydaje się, że to typowa sieciówka ale zapachy są na prawdę niezłe i trzymają się jak markowe perfumy, u mnie prawie 8h sam czuję po 4 - 6 strzałach w szyję. Mój faworyt na obrazku, cena 59zł, a pachnie jak Chanel Homme Sport :) pozdro
Pobierz nokio - #modameska Cześć, czy ktoś kiedyś próbował reklamować garnitur? Wełniany z La...
źródło: comment_I6KE2MMG2J5fBOjsagSZNTB5pbERuRZz.jpg
  • 2
@nokio: nie ma czego reklamować, garnitury najczęściej wykonane są z delikatnej, wysokoskrętnej wełny 100-150's. To są wrażliwe tkaniny które niestety względnie szybko się zużywają w takich miejscach. Oddaj go do pralni, być może efekt wybłyszczenia zniknie o ile sama tkanina nie jest uszkodzona.
@nokio: perfumy z zary sa swietne. Cena przystepna trzyma dobrze. Wiekszosc perfum to kopie imtacje orginałòw. Ten zapach jest genialny. Odpowiednik chanela sporta jest w srebrnej butelce i tez pisze sport.
Jest taka ciemna i pachnie jak ysl edp sprawdzalem na jednej rece z zary na drugiej ysl i prawie to samo. Tutaj część mojej kolekcji :D ogolnie polecam
Pobierz CiDB - @nokio: perfumy z zary sa swietne. Cena przystepna trzyma dobrze. Wiekszosc pe...
źródło: comment_Mg7NL1NZBBlQNDCiAvulDowaMfesO0xO.jpg