Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +412
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:

powodzenia +942
gdyby wykop nakręcił teraz panikę, że zabraknie paliwa na stacjach, to PiS byłby zmuszony odblokować ceny tuż przed wyborami ( ͡º ͜ʖ͡º) ewentualnie zabrakłoby paliwa na stacjach, co też byłoby ciekawe
ja nic nie sugeruję
#tankujemynazapas #orlen
ja nic nie sugeruję
#tankujemynazapas #orlen

Pytanie techniczne: czy jeśli stosowałem kilkukrotnie dłużej niż w ulotce (kilka miesięcy) maść Nizoral (Ketoconazolum) to mogłem mieć skutki uboczne, typowe dla Ketoconazolum przyjmowanego doustnie ? (mniejsza ochota na seks, spadek testosteronu etc.)
Pytanie nie jest zupełnie z dupy, bo maść już odstawiłem, ale ostatnio miałem straszny (ogólny) spadek motywacji i sił na prokreację (mimo ,że mieszkam z fantastycznym własnym różowym), dużo wątpliwości czy dobrze wybrałem ścieżkę życiową (ale zacząłem też 1 pracę... skąd mogło się wziąć przemęczenie psychiczne i fizyczne)!
Maść już odstawiłem. Dodam ,że była stosowana w obrębie jednego palca jednej dłoni, bo tam był problem z grzybem po którejś tam wizycie na basenie z rok, może więcej temu.
Pozdro i z góry dzięki za jakąś rzeczową odpowiedź!
#medycyna
Cóż, przynajmniej tyle, dobrze wiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może okres się zbliża różowemu i PMS w powietrzu motzno?:)
@Suklaamoussee: Okej (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Suklaamoussee: No był ostatnio okres, ale to chyba nie na mnie powinno wpłynąć ?
A tak na serio, specjalnie trochę poszperałam na ten temat wnecie i dowiedziałam się paru rzeczy. Wiarygodność faktów - niepewna, bo nie jestem facetem i trudno mi się odnieść do tego info, ale podziele się.