Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +762
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ustrojstwo +124
Podczas jednego z ksenofobicznych patroli w Środzie Wielkopolskiej można zobaczyć nacjola z koszulką "Combat 18". To neo-nazistowska organizacja terrorystyczna biorąca swoją nazwę od inicjałów Adolfa Hitlera (pierwsza i ósma litera alfabetu), odpowiedzialna za grożby, podpalenia i morderstwa.Kiedyś takie polackie bojówki zabijały Żydów np w Jedwabnem. #polacy #nazisci #zydzi
Dziś po pracbazie latała mi mucha, tłusta świnia ze świecącym dupskiem, dodatkowo w---------a mi się do kanapki z gęsiwem i chciała się poczęstować sagą. Nie chciałem jej zabijać bo dobry sebix jestem, więc złapałem ją do takiego tekturowego tubusa, zakryłem go od góry żeby nie s---------a i tymczasowo postawiłem ją na podłodze bo nie miałem w sumie co z nią zrobić. Postanowiłem że po fajrancie wezmę tego tubusa i wypuszczę ją po prostu na zewnątrz, niech sobie jeszcze polata w końcu na polu (Kraków hier) było dziś jakieś 14 stopni. Rzuciłem się w wir pracy (odmirkowałem ze 20 stron gorących xD) i opuściłem januszex.
TERAZ sobie uświadomiłem że ona tam została. SAMA w tekturowym tubusie z ograniczonym dopływem tlenu.
Przecież k---a ona mi już nigdy nie zaufa. Jak ją kładłem na podłodze to rzuciłem przecież pod nosem "aaa w--------e ją jak będę wychodził". Może ona cały czas liczy że ja ciągnę nadgodziny i za chwile wyjdę z nią na zewnątrz?
Jakbym nie miał 3 przystanków do pracbazy to bym tam pojechał.
#feels #pracbaza #pstoprawda #truestory
BTW... Jakiś czas temu gdzieś tu na wypoku wyczytałem, że muchi nie wolno zganiać jak już żre - trza poczekać aż skończy i odleci, bo jak jej przerwiesz, to zjesz jej rzygi - z tej swojej tutki wypluwa jakiś środek co rozpuszcza jadło, a potem to rozpuszczone żarło wsysa se.
ja uważam, że muchy powinny być wzorem higieny. należy o tym opowiadać wszystkim przedszkolakom.
one tak pilnie, w każdej wolnej chwili myją nóżki, rączki, głowę i skrzydełka.
przy takiej muszce, pracowite mrówki to brudasy - jeszcze nigdy nie widziałem myjących się mrówek.