Wpis z mikrobloga

Misie powiedzcie mi, są jakieś serwery w #csgo że tak powiem "dla początkujących" albo po prostu dla ludzi, którzy nie mają skilla (a przynajmniej nie takiego, jak przed laty)?
Z 7 lat temu grywałem w #cs16 dość sporo, ale od 1,5 roku mam GO i spędziłem na grze może z 10h i więcej jej nie odpaliłem!
Chciałbym sobie pograć na lajcie, ale wszyscy grają jak #!$%@?, wrzeszczą, nadają od noobów, wywalają za byle co - nie wiem #!$%@? albo za stary już jestem, albo ludzie traktują to zbyt poważnie. Ja mam lapka na kolanach, myszkę na oparciu od kanapy, żonę, biegające dzieci dookoła i 30+ na karku - chcę czasem sobie postrzelać jak za starych czasów na maniakach, a nie nabijać skilla dla fejmu!

Z góry dzięki za jakieś ciekawe propozycje!

A teraz trochę spam tagami żeby odzew się zgadzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#csgo #csgozwykopem #pytanie #kiciochpyta #gry #steam
  • 7
@chozi: to sobie graj casuale albo ffa, tez sie #!$%@? jak skupiam sje na grze by wygrywac w competitivach a jakis pajac sobie olewa: nie skupoa sie, gra se ot tak, wychodzi z gry, nie daje info. od tego sa inne tryby by ot tak sobie postrzelac. wiem, ze to tylko gra, ale nie lubie tracic czasu na takie bezsensowne mecze.