Aktywne Wpisy

Mam szanse na dziewczynę z brzydka morda? #przegryw #pokazmorde

BayzedMan +34
Wiecie co jest najśmieszniejsze w tym konflikcie?
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego

Z 7 lat temu grywałem w #cs16 dość sporo, ale od 1,5 roku mam GO i spędziłem na grze może z 10h i więcej jej nie odpaliłem!
Chciałbym sobie pograć na lajcie, ale wszyscy grają jak #!$%@?, wrzeszczą, nadają od noobów, wywalają za byle co - nie wiem #!$%@? albo za stary już jestem, albo ludzie traktują to zbyt poważnie. Ja mam lapka na kolanach, myszkę na oparciu od kanapy, żonę, biegające dzieci dookoła i 30+ na karku - chcę czasem sobie postrzelać jak za starych czasów na maniakach, a nie nabijać skilla dla fejmu!
Z góry dzięki za jakieś ciekawe propozycje!
A teraz trochę spam tagami żeby odzew się zgadzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#csgo #csgozwykopem #pytanie #kiciochpyta #gry #steam
Komentarz usunięty przez autora