Aktywne Wpisy

Ile przerw i jak długie przerwy macie w kołchozach?

xer2--her +3
Kończy się pewien etap w Polsce, może nie w tych wyborach, ale w następnych już tak. To już są ostatnie podrygi Popisu. Nie znam nikogo młodego kto by na nich głosował. W moim otoczeniu i w pracy (ludzie młodzi) tylko lewica, albo konfa.
#bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #bekazpo #4konserwy #lewica #konfederacja #polska #wybory
#bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #bekazpo #4konserwy #lewica #konfederacja #polska #wybory

Siedzę sobie w pracy, przeglądam mirko i słyszę w oddali "Głupek #!$%@?" jakiejś starej baby do kogoś. Nagle widzę, że idzie taka typowa patologiczna matka z dzieckiem w wózku, a za nią idzie chyba jej syn.
Stara niewytrzymała, staje. Odwraca się do młodego i dość głośnym głosem: "Najgorsze w życiu, co mnie spotkało to Ty".
Ja #!$%@?, jak swoje #!$%@? i brak ciepła oraz wychowania dzieciaka można zwalać właśnie na dziecko... W taki sposób, w miejscu publicznym. Ci ludzie nie mają wstydu za grosz.
#patologiazmiasta #podludzie #rakinstant #codziennerealiazzyciapolakow
@weeden: Wiem wiem, zawsze jest jakies wytłumaczenie na obojętność względem zła. A ja mam na to proste powiedzenie "chcący znajdzie sposób, nie chcący znajdzie powód". A teraz przyszedłeś podbudować swoje ego, i zamaskować poczucie winy na mirko. Brawo. Mam nadzieje że
@Floyt: ale zdajesz sobie sprawę z tego, że on tam raczej nie mieszka i musi do domu też czasami jakoś wrócić?
@DemptD: Nie rozśmieszaj mnie. Jeśli ktoś nie ma tyle jaj żeby zwrócić komuś uwagę, bo się boi potem wrócić do domu, to nie powinien w ogóle z tego domu wychodzić.
#toksycznamatka