Wpis z mikrobloga

O #!$%@?, jaki #rakcontent z samego rana.

Siedzę sobie w pracy, przeglądam mirko i słyszę w oddali "Głupek #!$%@?" jakiejś starej baby do kogoś. Nagle widzę, że idzie taka typowa patologiczna matka z dzieckiem w wózku, a za nią idzie chyba jej syn.
Stara niewytrzymała, staje. Odwraca się do młodego i dość głośnym głosem: "Najgorsze w życiu, co mnie spotkało to Ty".

Ja #!$%@?, jak swoje #!$%@? i brak ciepła oraz wychowania dzieciaka można zwalać właśnie na dziecko... W taki sposób, w miejscu publicznym. Ci ludzie nie mają wstydu za grosz.

#patologiazmiasta #podludzie #rakinstant #codziennerealiazzyciapolakow
  • 22
Miałem sklep zamknąć i gonić cipę po centrum handlowym i narażać się, że potem mi ktoś wejdzie i #!$%@? w łeb, rozwali sklep, bo wtrącam się tam gdzie nie mam?

@weeden: Wiem wiem, zawsze jest jakies wytłumaczenie na obojętność względem zła. A ja mam na to proste powiedzenie "chcący znajdzie sposób, nie chcący znajdzie powód". A teraz przyszedłeś podbudować swoje ego, i zamaskować poczucie winy na mirko. Brawo. Mam nadzieje że
@kaitek666: Widocznie tak samo jak oni, widzę absurd i bezcelowość żalenia się w internecie przy bierności i cipowatości w zyciu. Za to widzę że ty, wyznajesz zasadę że lepiej jak najszybciej wyciągnąć smartronik i walnąć pościk na internetach.
@weeden: A ty usuń życie, bo jesteś cipą życiową pokolenia smartfonów. A pajaca to z siebie teraz robisz.
@DemptD: Nie rozśmieszaj mnie. Jeśli ktoś nie ma tyle jaj żeby zwrócić komuś uwagę, bo się boi potem wrócić do domu, to nie powinien w ogóle z tego domu wychodzić.
@weeden: szkoda mi takich dzieciaków, każdy człowiek rodzi się z pewnym potencjałem i talentem. Taki chłopczyk z patologicznej rodziny nigdy nie wyrośnie na wartościowego człowieka, jeśli od dziecka będzie gnojony we własnej rodzinie.
@Herflik: Otóż to. Co to jest #!$%@? za matka jak mówi do syna, że jest jej największą porażką? Z miejsca powinna dostać od młodego #!$%@? i nikt nie powinien mieć pretensji. Ten młody to będzie pamiętał, się naćpa za parę lat, wkręci i ją zatłucze. I przez nią ma całe życie #!$%@?.