Wpis z mikrobloga

Anonsy kobiet

Różne:
1) Wierzę, że znów zaświeci słońce
Też mam taką nadzieję. Życie w ciemności byłoby takie straszne...

2)Zdjęcia w okularach przeciwsłonecznych
Wszystkie mają bardzo ładne oczy. Nie mogę sobie odmówić dania im takiego komplementu.

Rubryka o mnie
1) Lubię czytać, pisać, grać w gry, wycieczkować, spacerować, spotykać się ze znajomymi, oglądać filmy, chodzić do teatru, jeździć na rolkach, rowerze. Jestem otwarta na poszerzanie zainteresowań
nieźle! teraz tylko zainteresować ja astronomią, fizyką kwantową i będzie idealna

2) .
Cóż, proces myślowy przypomina szybkość nadawania alfabetem morsa.

2) ...
Jest to zapewne efekt głębokiego zastanowienia nad ogromem kłębiących się w głowie rozważań o charakterze metafizycznym. Odpowiednik zdania wielokrotnie złożonego.

3) ......
W tym wypadku nie można podchodzić do dyskusji bez podręcznej encyklopedii.

4) zapytaj
Uff, jest pozwolenie!

5) Chcesz wiiedziieć to pytajj ;)
Bardzo zdecydowane pozwolenie na rozmowę.

6) Życie nie sprawia, że spotykasz ludzi, których nie chcesz spotkać.. życie daje Ci ludzi, którzy muszą Ci pomóc, zranić Cię, pokochać, opuścić i sprawić, że staniesz się osobą, którą masz się stać...
Wiem jak z nią rozmawiać! Należy zapisać zdanie złożone, wykreślić losowe słowa, zastąpić je "nie", a w drugiej części "musisz, trzeba lub muszą" i voilà, konwersacja pójdzie jak po maśle!

7) Nie szukam księcia z bajki (tacy nie istnieją)
To nie jest prawda, choć przekonanych o słuszności tego powiedzenia jest wiele.

9) nadambitna dziewczyna z korporacji, próbująca coś zrobić ze swoim życiem
Nie powinno się być nadambitnym w korporacji, wtedy cierpi cała ekipa... musi być bez serca. Z życiem można zrobić dwie podstawowe kwestie, żyć lub nie żyć. Oto jest pytanie.

10) Uwaga, trudny, długi tekst.
50 kg kobiecego magnetyzmu osnute nutką nieśmiałości :)
Jestem subtelną, nietuzinkową kobietą. Bywam nieznośną zołzą, nierozważną romantyczką o artystycznej duszy. Uwielbiam teatr, spacery, świeże kwiaty, deszcz, zapach jesieni i książek. Fascynuje mnie niepojęty świat ludzkiej duchowości, lubię chłonąć, odkrywać wszystko, co tajemnicze i niebanalne. Cenię rozmowy na wszelkie tematy, lubię słuchać.
Uwielbiam literaturę wszelkiej maści i ludzi oczytanych. Uważam, że nie ma nic bardziej pociągającego niż męski intelekt. Nie oglądam telewizji i nie przeglądam portali plotkarskich, aczkolwiek potrafię pół dnia spędzić na wybieraniu sukienek przez internet :)
Natura jest dla mnie pełnym relaksem, wyższą formą inteligencji. Męczy mnie zgiełk miasta dlatego od czasu do czasu lubię uciekać, najczęściej w góry. Nie wierzę w przypadki. Wszystko ma swój większy lub mniejszy sens - każde spotkanie, spojrzenie, podmuch wiatru. Bardzo ważne dla mnie jest stawianie przed sobą nowych wyzwań. Nigdy (!) nie idę na skróty. Wieczorem zamiast sztucznej bezosobowej żarówki wybieram ciepłe światło świec. Nie ukrywam, że chciałabym żyć w czasach naszych dziadków, gdzie delikatność kobiety idealnie komponowała się z siłą mężczyzny.
PS. Cenię poprawną polszczyznę.
Kogo szukam?

Mężczyzny romantycznego. Silnego, inteligentnego, opiekuńczego, potrafiącego zadbać o kobietę. Kogoś, kto podobnie jak ja nie do końca utożsamia się z dzisiejszym światem, choć świetnie łączy wszystko w spójną całość. Mężczyzny doświadczonego, dojrzałego, lubiącego dominować. Kogoś z poczuciem humoru, najlepiej niebanalnym, wręcz trudnym i ironicznym. Czułego, elokwentnego, cierpliwego, uczuciowego, potrafiącego dać kobiecie poczucie bezpieczeństwa i ciepła. Kogoś, przy kim na chwilę stracę oddech.
A tak serio? Do szczęścia wystarczą mi oczy pełne miłości.
Yin i Yang. Reszta to tylko dodatek.
Ok, przynajmniej mamy jasność co do natury wszechrzeczy.

11) JACKPOT!! din din din din din din
kocham muzykę, to jedyny związek bez zdrady jaki znam.
wszystko jest bezcenne,póki nie straci swej wartości.
Nie przejdę obojętnie,jeśli komuś dzieje się krzywda.
Jestem jak kropla,żyję chwilą.
dużo gadam ;D
napita życiem,najarana powietrzem.
Czasem wkurzająca,kocha ponad wszystko i szczerze.
Jestem chyba normalna...przynajmniej tak myślę.
Moja Własna Kopia Samej Siebie.
Podobno nie chodzę tylko 'smerfuje'
Jestem sobą i czyni mnie to wyjątkową.
Twoja Opinia mało mnie interesuje,Znam Swoją wartość i tym się kieruje .! ;]
Mówisz jaka jestem
A nic nie wiesz o mnie!
Nie wiesz o czym chce zapomnieć,
W jakiej jestem formie ..
Dla siebie zostaw tą błędną ocenę..
Jestem człowiekiem! nie supermenem ;D
napewno nigdy nie wyrosne z bajek, uwielbiam je ! ;)

8) a ktoś to czyta??? :) :)
no chyba właśnie trzeba przestać

#logikarozowychpaskow #portalerandkowe #heheszki
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach