Szkoda, że Marian Kowalski nie startował od Kukiza, RN wprowadził 5 posłów do Sejmu, wyobrażacie sobie Mariana na mównicy? Co tam Liroy, co tam Stonoga, to byłby dopiero w------l. Straż Marszałkowską zastąpiłoby GROM coby ściągnąć Mariana z mównicy. W------l na lewo i prawo, Kaczyński z limem, Kukiz z limem, Liroy'owi nawet scyzoryk by nie pomógł. Ach, rozmarzyłem się. CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE. Przenajświętsza Rzeczplita upomni się o Wielkiego W-------a Kowalskiego. #bojowkamariana #ruchnarodowy #wybory
@dziadzio: Morawiecki - gospodarczo socjalista ale światopoglądowo typowa konserwa. Liroy światopoglądowo - lewak a gospodarczo ciężko ocenić. Chociaż mówi o likwidacji zusu i innych dx Kukiz to jak najbardziej prawak.
Jeszcze 39. Czekam na ocenę ludzi z RN/KNP/UPR/Republikanów/Kolibra/CAS i reszty. Jeśli doszukasz się minimum 22 typowych lewaków to masz skrzynkę Ciechana :)
@PatologiiZew: no chyba nie bardzo, tymbardziej ze sam sie okreslal, ze ma lewicowe serce, laczac to z jego niestabilnoscia i raczej nie jasnym swiatopogladem, wszystko zalezy kim sie otoczy a jesli sa przy nim tacy ludzie jak morawiecki czy marzec - to ja p------e... na prawde, nie chce mi sie sprawdzac tych 39 ludzi, szkoda na to wieczoru, caly ruch oceniam po liderze i bardziej
@dziadzio: Ale dokonujesz samozaorania. Piękne. Dobrze wiesz że weszło dużo wolnościowców i narodowców. Że większość z tych42 mandatów to ludzie z którymi spokojnie np Korwin mógłby o różnych sprawach rozmawiać. Co do programu. To komitet Kukiza w przeciwieństwie do np partii KORWIN która ma zbiór przeklejek ma konkretny WOLNOŚCIOWY program. Tyle ode mnie bo nie chce mi się pastwić nad tobą. Jak ogarniesz KNP/UPR/Republikanów/CAS/Kolibra/RN i resztę to wołaj :)
@PatologiiZew: tak czy siak, klotnia i tak daremna, kukizowi zycze dobrze i mam szczera nadzieje ze bedzie tak jak mowisz, bo i tak chyba nie moze byc gorzej? nie zmienia to jednak faktu, ze pis ma wladze a RN jednak na tej calej akcji z kukizem, stracil - nie tylko w moich oczach, czas pokarze co bedzie...
@PatologiiZew: predzej czy pozniej pewnie dojdzie - w imie wyzszego dobra ale smrod bedzie sie ciagna po gaciach...
kto bedzie postepowac ideowo - kukizowcy? ikside
Liroy światopoglądowo - lewak a gospodarczo ciężko ocenić. Chociaż mówi o likwidacji zusu i innych dx
Kukiz to jak najbardziej prawak.
Jeszcze 39. Czekam na ocenę ludzi z RN/KNP/UPR/Republikanów/Kolibra/CAS i reszty. Jeśli doszukasz się minimum 22 typowych lewaków to masz skrzynkę Ciechana :)
@PatologiiZew: no chyba nie bardzo, tymbardziej ze sam sie okreslal, ze ma lewicowe serce, laczac to z jego niestabilnoscia i raczej nie jasnym swiatopogladem, wszystko zalezy kim sie otoczy a jesli sa przy nim tacy ludzie jak morawiecki czy marzec - to ja p------e... na prawde, nie chce mi sie sprawdzac tych 39 ludzi, szkoda na to wieczoru, caly ruch oceniam po liderze i bardziej
Co do programu. To komitet Kukiza w przeciwieństwie do np partii KORWIN która ma zbiór przeklejek ma konkretny WOLNOŚCIOWY program.
Tyle ode mnie bo nie chce mi się pastwić nad tobą. Jak ogarniesz KNP/UPR/Republikanów/CAS/Kolibra/RN i resztę to wołaj :)
@Kapsel120: jakies nołnejmy