Aktywne Wpisy
koala667 +224
demakijaz +8
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Moim zdaniem Wipler powinien założyć nowe ugrupowanie bo jest inteligentnym facetem który ma coś do powiedzenia. Odciąć się od Korwina, bo wiele osób z automatu Korwina nie poprze, bo Hitler, gwałty itd. Ja od kilku lat czekałam na "następcę" takiego właśnie jak Wipler - młody, inteligentny, nigdy nie palnie głupoty na wizji jak prezes. Największym problemem Korwina jest sam Korwin - jestem pewna, że gdyby pojawiła się zupełnie nowa, młoda partia z takimi propozycjami jakie ma KORWiN, to mieliby spore poparcie.
#wybory #korwin #wipler #4konserwy #polityka
@whiteglove: zupełnie mi go nie szkoda
@whiteglove: oczywiście np. pierwszy lata bo brukowcach i opowiada, że rudy z Razem szarpał na studiach Nowacką, super inteligentny facet mający coś do powiedzenia ;)))
@whiteglove: Populista jakich wielu, ale widzę, że biedny różowy przesiąkł poglądami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sory, taki klimat, to korwin jest lokomotywą która napędza, a potem hitler...
wipler będzie przy nim siedział, robił swoje a jak nadejdzie moment stanie się krulem
@brokenik: Ale ja tu nie widzę żadnego dramatu, on sam pewnie też nie bo wydaje się traktowac politykę jako hobby. Jedyny dramat to dramat setek zrozpaczonych licealistów i studentów czy też mireczków - no im to się polityczny swiat zawalił i nie maja pojęcia jak sobie z tym poradzić bo zwyczajnie przeżywają to pierwszy raz i wydaje się im, że koniec świata nadszedł i piekło same.
Inni ludzie też myślą i też podejmują takie czy inne decyzje. Ty święcie wierzysz, że masz rację ale inni też w to wierzą. Gdzie leży prawda?
Popatrz na wczorajsza butę
Komentarz usunięty przez autora
@brokenik: Korwin to akurat żyje jak pączek w maśle - ma pensje posła europarlamentu, znaczny majątek w Polsce, partia dostanie refundację za kampanię - a do tego zero odpowiedzialności, bo jednak nie są w sejmie "więc nic nie mogą zrobić, ale jak już się uda to Panie, ho ho
@whiteglove: Dokładnie tę drogą poszło UPR i KNP. Zobacz jak na tym wyszli.