Wpis z mikrobloga

@brkk: są lepsze myszki w tej cenie, słabiutki sensor, lepsza będzie przykładowo cm storm alcor, na procpu masz roccat kone pure military za 159 zł(na promocji) - jeden z najlepszych sensorów na rynku, inne myszki z tym sensorem to 200 zł+
gdyby kinzu v3 kosztowała 100 zł to byłaby to świetna myszka, ale w cenie 130 zł to padaka
  • Odpowiedz
@brkk: ja używam i jestem zadowolony. Wygodna, dobrze leży w dłoni, kilka rang już na niej wbiłem. Co do sensora to ciężko mi się wypowiedzieć, bo żadnym droższym nie grałem.
  • Odpowiedz
@Jurigag: dzięki sprawdzę propozycje które podałeś.

@Swiper: @boss69: Też nie mam jakiegoś parcia na 100% precyzji w grze, gram tylko i wyłącznie dla przyjemności i własnego funu, sprzęt sprzętem, ale jak to kiedyś się mówiło "więcej sprzętu niż talentu" sprawdza się bardzo dobrze ^^ także bez parcia na najlepsze zabawki
  • Odpowiedz
@brkk: podobnie jak ja, wybrałem kinzu i nie żałuję :) Co ciekawe pasha grał chyba przez 6 lat na kinzu, co prawda na poprzedniej wersji V2, ale to pokazuje, że nie trzeba mieć najdroższej myszki, żeby grać na najwyższym poziomie.
  • Odpowiedz