Wpis z mikrobloga

#programowanie #informatyka #sklepyinternetowe

Mikro i Makro Mirki, mam fhój problem. Konkretnie, bez #!$%@?:

-Potrzebuję "sklep internetowy" z prawdziwego zdarzenia
-Wyłuskam pinionszki
-Mam BARDZO złe doświadczenia z "informatykami"
-Celuję w rozwiązania proste i skuteczne
-Oferuję brak "JanuszaPassata" w kontaktach
-Możesz być kobietą lub pedałem, oczekuję tylko rzetelności
-Wymagania: pokaż sklep który zrobiłeś

Jakieś sugestie? Ktoś, coś? Serio pytam.
  • 27
@Natsu9: O żesz Ty, błyskotliwa i spostrzegawcza z Ciebie bestia :) No, no, kurde, analityk z wyobraźnią - rispekt!!!!

No.
A koleś który napisał "Folwark Zwierzęcy" musiał być rolnikiem. I ten od "To nie jest kraj dla starych ludzi" pewnie pracował jako pielęgniarz w domu pogodnej starości. No i gość od "Lalki" - pewnie w dzieciństwie był siłą zmuszany by bawić się czołgami...
@vytah: @wow3k: @py_chi_wo: No i o takie "ktoś coś" mi szło.
Moje skojarzenie z "gotowym sklepem" niestety tkwi jeszcze w epoce Shoper.pl, a w uszach wciąż wybrzmiewają porady kolejnego z rzędu "projektanta" kolejnej wersji strony www mojego sklepu - "a weź zapomnij, te wszystkie gotowce to gówno"...

I nie mam na to 40k, źle odebrałeś, co komuś odpisałem.

Konkretnie więc: jak szukać/znaleźć wykonawcy od A do Z? Dokładnie to
@Bobby_Peru: znajdź sklep online, który działa w podobnej skali i ma taką funkcjonalność, która tobie odpowiada. określ na papierze wszystkie ewentualne modyfikacje. zdefiniuj charakter swojego biznesu. sprzedajesz miesięcznie 100 kaczek wielkości konia czy 1 konia wielkości kaczki? sprzedajesz 100 białych marmurowych zlewów marki X na mies., czy 1000000 szt. kolorowych mydełek 100 różnych firm? to jest praca analityka, którą musisz wykonać sam jak nie masz cebuli.

jak już będziesz wiedział dokładnie
@py_chi_wo: Wiesz, jak ogólne pojęcie mam, sprzedaję na Allegro i prowadzę sklep stacjonarny od 10 lat...
Rzuciłem tu temat, licząc na jakiś konkretny namiar z polecenia człowieka bardzo zadowolonego ze współpracy z jakimś teamem