Wpis z mikrobloga

Co się #!$%@?ło...:v

1. bądź mno
2. związek motzno
3. odpal odcinek Gotham
4. nuda, zacznij bawić się komórką
5. baw się Tinderem, lewo prawo lewo prawo automatyzm xD
6. podzielność uwagi tak bardzo motzno
7. nie ogarnij, że lajkujesz znajomą, podzielność uwagi jednak suabo
8. gurwa, to znajoma z którą kiedyś cie poniosło na domówce
9. zna twoja dziewczyne [']
8. #!$%@?.png
9. nie da sie, no trudno pewnie ona nie zalajkuje
10. złudne poczucie bezpieczeństwa xD
11. zalajkowała, dostajesz wiadomość na fejsie
12. siema anon, widzę że uczucie nie wygasło xD
13. tłumaczysz że tak tylko kliknąłeś, że ogólnie to związek
14. 'Wiesz, ja potrafię dochować tajemnicy...'
15. co #!$%@? xD
16. profit?

#truestory #gorzkiezale
  • 22
@deroo: haha oj znam duuuuuuuużo kobiet i żadnej by to nie bawiło, ewentualnie niektóre by udawały takie wylajtowane i robiły dobrą minę do złej gry, ale oczywiście to Twoja dziewczyna i znasz ją najlepiej, może Ci się trafił akurat rzadki, wyluzowany egzemplarz ;)
@superloginbulwo: On jest aż ZA wyluzowana. Jak z nią o tym rozmawiałem, to mi powiedziała, że jak będę chciał zdradzić to i tak zdradzę, więc po co ona ma się zawczasu stresować niepotrzebnie :P Zobaczyła appkę na moim telefonie, spytałem czy jej to przeszkadza i mam usunąć, powiedziała że nie i sobie pośmieszkowaliśmy przeglądając dopasowane dziewczyny :P
@superloginbulwo: Też się zdziwiłem, że jej to nie przeszkadza. Ale jej nawet nie przeszkadza jak z kolegami wychodzę bez niej na imprezę i wracam o 4-5, tylko zawsze chce żebym telefon odbierał/odpisywał na smsy bo się denerwuje jak nie ma ze mną kontaktu. I tyle :)

Swoją drogą jak przeglądała ze mną dopasowania, to doszła do wniosku, że jeśli chodzi o kobiety, to mam średni gust xD
@deroo: to znaczy ja nie za bardzo rozumiem, bo dla mnie wyjście ze znajomymi na piwo i przeglądanie panienek na jakimś portalu to zupełnie dwie różne sprawy :D haha nooo to chyba dobrze dla niej, ale lepiej tego nie potwierdzaj (COOO, A JAAAA TO TEZ SREDNIA?!?!) xD