Wpis z mikrobloga

Mirasy,czy miał ktoś styczność z patykiem 60w TC ?
Myślę,czy nie zrobić przesiadki z poczciwego suboxa na coś z kontrolą temperatury,coby sobie poszaleć na dripperze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ew.zmienić na goblina/zephyrusa/cokolwiek.
Budżet to +/- 200 zł,zapewne zamawiane z fasttecha.Propozycje ? Ktoś,coś ? Pozdrawiam( ͡° ͜ʖ ͡°)
#epapierosy
  • 15
@GaHee: Jebnąłem się.Chodziło mi o to,żeby ogólnie poszaleć na dripperze,a w przypadku jakiegoś parownika z grzałkami niklowymi/tytanowymi nie martwić się boberem :v
VTC mini spoko opcja.Sigelei odpada przez koszt + wygląda nieciekawie.IPV to samo.
Pewnie wybiorę VTC,chociaż ten patyk wygląda imo świetnie + jest całkiem tani.
Jaki parownik do tego ? Jakiś goblin mini/zephyrus ?
@GaHee: zawsze myslalem, ze to spoko opcja dzieki ktorej nie bedziemy musieli sie obawiac, czy zakroplić dripper teraz czy po następnym buszku, przez blokadę temperatury. Mylę się?
@MrGreeneye: masz cthulhu v2? wg. recek, to raczej słaba opcja: cieknie; wymiana decków jest - delikatnie mówiąc - kłopotliwa; juiceflow control bez oznaczeń; wszystkie gwinty marnej jakości (część kompletnie skopana - ponoć w dużej części egzemplarzy deck 'zaspawał' się na amen); o takich drobnostkach, jak strużyny po gwintowaniu i tona oleju maszynowego w każdym egzemplarzu nie warto wspominać. wszyscy grubo pojechali po producentach, bo przy v1 też mieli wtopę i obiecali
@vgf_: Osobiście jeszcze nie, znajomy dostał w poniedziałek i nie narzeka, a raczej chwali sobie. Być może była to jakaś niedopracowana seria. Ludzie od recek często mają najwcześniejsze wersje.