Wpis z mikrobloga

Passat b5 całe zawieszenie przód, maglownica, rozrusznik. Auto zaniedbane, brudne...
Zawieszenia brak, większość sworzni powybijana aż strach jechać tak pięknie grają;
Magiel cieknie z prawej strony;
Rozrusznik nie zawsze kręci.
Wszystko wymontowane niestety właściciel sam załatwia części więc może trochę to potrwać.
Nie cieszy mnie to bo kanał zajęty i nic innego nie można robić ale tak to jest jak się szuka najtańszych części po hurtowniach.
Ogólne zawias najtańszy w IC to 760 w detalu, on niby w Auto Land znalazł na 500.
Nie lubię takich robót ale akurat nic nie miałem myślę wezmę a teraz się narobiło roboty innej, lepszej no ale cóż nie ma co narzekać tylko trzeba robić.

#wiewiurwwarsztacie #mechanikasamochodowa #vw #passat
WiewiurPL - Passat b5 całe zawieszenie przód, maglownica, rozrusznik. Auto zaniedbane...

źródło: comment_95JiTn594SquafGlYUD7dfF9pHOZzBxn.jpg

Pobierz
  • 26
@bocznica: ale najczęściej jak ktoś przyjeżdża królem wsi passetem w tdi to zawsze płacz bo zawias drogi boże ratuj najtańszy wsadzać po co ten drogi, #!$%@? że za 4 m-c się wybija bo takie drogi mamy...
Więc z tym przypadku @mroz3: ma rację z tym stereotypem...
@cecen: mam sprawdzonego gościa od magli ale nie bo za drogo on ma taniej gdzieś... nie wiem gdzie ja nie będę latał za
@bocznica: w takim razie pozostaje mi tylko pogratulować znajomości wspaniałych ludzi, a nad moim i @mroz3 zapłakać :-)
@cecen: na wszystkim. Bo tam na 2 końcu miasta to robią magiel za 550 a ty chcesz 600 to tam zawieź. Nie nie zawiozę, bo z nimi nie współpracuję ja daje tu i tu jak nie pasuje proszę magiel w rękę zawieść zrobić i przywieść a jak się zepsuje po 2 tygodniach