Aktywne Wpisy
iErdo +466
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +220
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
jasno napisane, że nie uczestniczy.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
jak ktoś chce to opowiem pokrótce jak to wyglądało (żeby nie było, znam z opowieści dobrych kumpli) :D
Była sobie taka Madzia z mięsnego, ekspedientka. Ruda z #!$%@? w oczach. Każdy kto wchodził do sklepu czuł że jest rozbierany jej oczami. Mała dzielnica, więc ploteczki szybko się rozchodziły.
Madzia miała męża i dwójkę lub trójkę dzieci. Mieszkali sobie w jakimś mieszkanku. Niby normalna rodzina.
No ale gadka szmatka przy piwku no i jeden, drugi kumpel mówi że się z nią bzykał. Ponoć wystarczyło do niej podejść i centralnie
@bouncer-traveller:
Komentarz usunięty przez autora