Aktywne Wpisy
wanghoi +29
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
maclauren +231
#paryz2024 Plusujcie panią sędzię z meczu szpadzistek
No to robię podsumowanie! :)
Tak wygląda konto – zrzut ekranu wszystkich transakcji.
- Od początku wpłaciliście: 3062,36 zł
- Na konto poleciało: 2716,88 zł
- Na Paypala poleciało: 104 zł, 25 funtów i 25 euro (po przelaniu na konto wyszło łącznie 345,48 zł)
- Lotopałanki: 2000 zł
- Lampa LED na podczerwień: 97,94 zł
- Kamera + wysyłka: 350 zł (@abramek dołożył sto milionów rzeczy, laptop, zasilacze, udostępnił serwer, nie wiem nie znam się, co jeszcze, ale sto milionów rzeczy, a nie wspomnę już ile czasu na to poświęcił (konfigurowanie?) i nie chciał za to pieniędzy;<)
- Kasa, która została: 207,66 zł - mam zamiar przeznaczyć ją w przyszłości na ewentualne leczenie weterynaryjne, jakieś większe zakupy, typu worek pelletu, witaminki dla nich. Jeśli ktoś dalej chce wesprzeć akcję, to śmiało, Paypal dalej aktualny evenstar5@wp.pl, konto też: Paulina Gwiazda, 51 2490 1044 0000 4200 8583 4703
- Liczba wpłat ogółem: 110
Tea, kibellos, magrusia, Ccore, Mandras, niepoprawnyhumanista, latko, krzyk4cz, Sandovan, kamdz, wzr1one, acquen, Sneakerro, kazut, NiSziq, SanFable, popal, Jormungand, goblin21, DragDay7, mlody18, przyzwoity, dlolb, maz00r, aggeta, HamRadioOp, PiczaBociana, Genleman, x2one, Akuku69, SiDi, RobenPL, Ciast, Gannta, sambarumba, Dzery, krecikBMC, dymek1907, koters, Izycki, MrFafik, Spiszka, ReynevanDudek, komeniusz, nieskonczonosc, dajming, Kangel, lol2x, Czerw2, okoniaczek, liberssky, Harold, eloar, kfasu, wimc, jatylkoporecepte, diabejohn, dran2, Prokto, yourboss, Hiisi, chrupert, 100no, avible, 121243, arbuzowekaktusy, Lambo, Qardius, Mikser, OldPostman, marko1993, dadas, NigdyNieBedeBordowy, andziela, martusiek, smok01, u43dqe14m3, Bartoni, mikulus, kaethax, zoosu, szajsesznycel, butterfly, Bzionek, mrpiernik, Zzzoootechnik, addicted44, PanKara, tyratron, nons3ns, mativ, DrBob, crackhack, GefreiterAsch
Łukasz K., Tomasz D., Bartłomiej J., Mateusz P., Marcin W., Tomasz K., Krzysztof J., Alan G. Bartłomiej I., Alunia :3, Michał G., Marcel Sz.,
Dostają honorowe miejsce na klatce z lotkami – wszystkie nicki wypisane markerem ;) (tak, mam okropne pismo, uciekają mi linijki i marker się rozmył na drewnie, ale kij z tym!:D) Ci, którzy płacili, a nie ma ich na liście – dajcie znać, zweryfikuję to i dopiszę. Ci, co w tytule przelewu nie napisali nicku – to samo! Kolejność nicków losowa motzno ;D
Jeśli ktoś chciałby zobaczyć wszystkie rachunki, za rzeczy, które kupowałam – dajcie mi kilka dni, pozbieram to, zrobię skany i udostępnię. Na lotki niestety nie mam rachunku, ale cena ich była 2800 zł, utargowałam do 2000 zł.
Po wielu bojach, paczka z gadżetami do mnie dojechała. Jak mówiłam, @abramek przeszedł samego siebie w organizacji tego wszystkiego. O szczegóły techniczne proszę pisać bezpośrednio do niego, ja się nie znam, więc się nie wypowiem. W każdym razie – streama można będzie oglądać tutaj:
[Klik klik klik]( http://www.ustream.tv/channel/5r3XMjefWBt)
Lotki to nocne zwierzaki, więc stream będzie działał w nocy. W dzień nie ma co oglądać, lotki siedzą zamknięte w domkach i nic nie widać. Błagam, nie zabijcie tego streama w pierwszą noc ;D Jeśli macie pomysł na lepsze ustawienie kamery – wszystko z czasem, dzisiaj to pierwsza noc, jak obserwujemy lotki, może następnym razem będę wiedziała, gdzie głównie w nocy siedzą i co robią – przestawimy kamerkę :) No i oczywiście – emocje jak na rybach, nie liczcie na wybuchy i fajerwerki, to są lotopałanki, więc poskaczo, pojedzo i to wszystko prawdopodobnie ;D W tej chwili siedzą w tym wiszącym na środku, tam zawsze śpią, więc to najważniejsze miejsce w klatce. Na dole jest półka z żarciem, prawdopodobnie drugie najważniejsze miejsce;D
Kamerka kupiona super ekstra, ale okazało się, że nie ma moduły IR (?) i dupa, nie odbiera jasności lampki IR, więc w klatce jest ciemno i nie widać dosłownie nic. Dzisiaj zostawiłam lekkie światełko w sklepie (nie martwcie się, lotkom nic nie będzie, wielokrotnie już tak było, a locisze i tak biegajo;).
Jeśli znacie jakieś kamerki, odpowiednie do tego typu zabawy, które będą w nocy odbierały (przy pomocy dodatkowych LEDów IR, które na razie są od góry klatki, dobra lampa, zasięg 5m)**
Pniżej techniczniejszy odpis od @abramek
I na sam koniuszek - bardzo Was proszę o wykopanie znaleziska na główną - zbieram bordo, żeby wygodniej się wołało (50 osób, a nie 20), a do tego im więcej osób wie o akcji, tym lepiej ;) #zebroplusy
Kop kop kop
Fanpage - Strona - Allegro
#gadzibastion #wykopowypupil #lotopalanka #lotka #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin
@Khaleesi: This content is not available in your area due to rights restrictions.
Z opisu wychodzi, że szkoda.
@Khaleesi: ej, kogo obchodzą lotki, dawaj kam na siebie!
@Khaleesi: Bordo nie można uzbierać. Z bordo trzeba się urodzić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zashi: even/Khaleesi ma bordo we krwi, konto od 20 lat minimum na wyko :)
@Zashi: konto 2,5 roku. Młodzieńcze o czym my tu mówimy :D Najstarsi wyjadacze tutaj mają już któreś konto.