Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
źródło: image
Pobierz
grzesiecki +154
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
źródło: temp_file5213025786390140720
Pobierz

Nie, nie jestem biedną, grubą feministką. Sama uwielbiam szpilki i obcasy, sama często je noszę, ale ta nagonka na kobiety już mnie irytuje. Dziękuję za uwagę, miłego dnia!
#mojaopinia #przemysleniaoporanku
Ale o o chodzi. Sam czasami lubię popatrzeć na kobietę w dresach (preferowane jednak legginsy #pdk) i adidasach. W odpowiedniej sytuacji jest to nawet seksowne.
@batgirl: Cóż, to je mirko, tego nie zmienisz. Zbyt wiele wymagasz od osób, które w jakiejś tam części kontakt z kobietami skończyły w dzieciństwie, jak matka od piersi odstawiła :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Im_from_alaska: aż się zastanawiałem czemu twojego wpisu nawiązującego do mizoginii nie ma w pierwszych trzech komentarzach - jesteś strasznie przewidywalny
@wiecejnizjednozwierze: kto by się przejmował opinią ludzi z internetu. Jak widzę słowo stulejarz to aż mnie skręca - wymyślone przez ludzi chcących poczuć się lepiej. Podobnie jak przegryw, podludź itp.
Patrzysz też za bardzo ze swojej perspektywy z tym że chcesz się czuć wygodnie/komfortowo. Dla mojej kobiety np zawsze wygoda<wygląd i nie chodzi o to że chce się
UUUUU
OOOOOOOOO
sugerujesz, że uroda jest dominującą cechą kobiet, ale Cie zjedzą zaraz
źródło: comment_kJZawFsZFH9xUxHorzwMH79R9IAGsJXE.jpg
Pobierz