@Czerw2: Długo jeszcze zamierzasz wrzucać obrazki i tagować je książki? Obserwuję ten tag w nadziei na coś więcej niż "umiem rysować, ale nie mam pomysłu, wiem! narysuję jak sobie wyobrażam postać z książki, którą czytałem!" i nie wiem, czy to już ten moment, żeby Cię dodać na czarną listę.
@ryhu: Zamierzam, nie chcesz mieć tego w notyfikacjach to wrzuć sobie Alterart na czarną. A z innej ręki, jakie treści sobie wyobrażasz pod tagiem #ksiazki ?
@Czerw2: 1. Tekstowe treści - przeczytałem i polecam/odradzam, czy warto przeczytać, co polecicie w klimatach y, itp. Wg logiki jaką przedstawiasz, to mogę równie dobrze wrzucić tutaj screen z filmu wiedźmin, albo fragment muzyki z filmu "lśnienie" i otagować to jako "książki" - moim zdaniem nie miałoby to nic wspólnego z książkami, podobnie jak to co wrzucasz.
2. Jeśli otagujesz wpis dwoma tagami, z których jeden obserwuję, a drugi mam
@ryhu: To zablokuj, nie ma sensu byś się męczył i martwił źle otagowanymi (według Ciebie) postami. Moim zdaniem, jeśli wrzucam dobrze wykonaną okładkę zagranicznie wydanej książki Sapkowskiego to taguje go tak, jak widzisz powyżej.
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
2. Jeśli otagujesz wpis dwoma tagami, z których jeden obserwuję, a drugi mam