Aktywne Wpisy
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Żeby nie umrzeć z pragnienia próbował zlizywać wodę która skraplała się na ścianach ale było jej za mało.
Zmuszony okoliczościami zdecydował się na ostateczny krok - otworzył puszkę harnasia wylał z niej zawartość, odciął górę, nasikał do środka i z tak zrobionej szklanki pił mocz dopóki go w poniedziałek nie uwolnili
#heheszki #piwo
- Czym się różni Tatra od #!$%@??
- #!$%@? tylko na początku smakuje moczem
@spaceDolphin: W sensie, że piwo o 2 zł lepsze od Harnasia jest dobre w jakiej formie? Jako sposób na gaszenie pragnienia? Ma aż takie walory smakowe?
No bo jeśli komuś nie chodzi o efekt to alkohol wyłącznie przeszkadza - uniemożliwia prowadzenie pojazdów i całą masę innych czynności. Więc w praktyce przez większość część dnia nie nadaje się do niczego.
Widzę etap, który z kolej ja już za sobą zostawiłem. Wmawianie sobie i innym, że ktoś piłby piwo gdyby nie % xD