Aktywne Wpisy
Antybuka +115
To jakiś portal dla 5 latków? Cenzura na słowo ,,B--ń"? XDDD
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Czy jakies inne miasto w Polsce ma tak gigantyczne korki, jak #krakow? To w ogóle nie do życia miasto jest do jakiegokolwiek poruszania się. Chyba z 2 razy większe zagęszczenie aut niż we #wroclaw plus do tego jeszcze w tym drugim mieście na wakacje naprawdę aut jest mniej, a Kraków to ciągle wiecznie zatkany niczym woskowiną ucho bezdomnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#samochody #motoryzacja #oswiadczenie #prawojazdy #biedaintelektualna
Komentarz usunięty przez autora
@fvck: która nie powinna działać, albo stajesz grzecznie, albo w ogóle, ja jak mam tak zaparkować, to wymieram inne miejsce
@pogop: O rany, różne rzeczy w życiu się zdarzają. Może ktoś miał sraczkę i nie miał czasu szukać innego miejsca. Nie życzę ci biegunki, ale powodzenia kiedy będziesz musiał szybko zaparkować, a nie będziesz miał gdzie.
@maxprojekt: dałoby się:
Policzyłem, że tak na oko, na tym miejscu parkingowym jest na długość położonych około 33 kostek brukowych. Mają one standardową szerokość 165 mm. Po przemnożeniu, bez dodawania kilku milimetrów na szpary pomiędzy nimi wychodzi, że miejsce parkingowe ma jakieś 5445 mm. Za Wikipedią Nissan Navara III ma w najdłuższej wersji długość 5573 mm
@fvck: dlatego uważam, że potrzeba nam systemowego działania. Zawsze jest osoba, która jak k---s parkuje pierwsza, trzeba solidnych kar dla takich osób, by ich do tego zniechęcić.
@maxprojekt: nie nauczy się, a ty dostaniesz mandat za zniszczenie mienia i jeszcze ci typ sprawę wytoczy i będziesz musiał zapłacić za to XD