Aktywne Wpisy
uniwerstal +1302
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Jadę sobie na wykład autobusem i słucham muzyki, ot dzień ja co dzień. Na jednym przystanku wsiada #rozowypasek 7/10 i staje przede mną. Ja, wsłuchany w muzykę, trzymam się dłonią barierki i jakoś mimowolnie zacząłem machać kciukiem tej dłoni w rytm muzyki. Macham sobie i macham, a po chwili stwierdzam sobie w myślach, że to całkiem miłe uczucie. Tak miło mi w tego palca i jakieś to powietrze miziate. Chwile później dziewczyna odwraca głowę w moim kierunku i patrzy się jakoś dziwnie na mnie (a to dziwne, bo większość dziewczyn udaję iż nie istnieję). Myślę sobie "jak już na mnie patrzy to może zagadam" i uśmiechnąłem się do niej szeroko, na co ona prychnęła i poszła na drugi koniec autobusu. W tym samym momencie kiedy dziewczyna odeszła ode mnie, zniknęło miłe uczucie w kciuku i dotarło do mnie iż nie miziałem powietrza, tylko bok tej dziewczyny. Aż się poczułem jak ci wykopowi stalkerzy, co piszą pasty o ocieraniu się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #przypal
Dla niekumatych:
Panowie, czy lubicie się ocierać w środkach transportu publicznego? To takie moje hobby. Właściwie to jestem zawodowcem
Można się ocierać na dwa sposoby: na sucho i na mokro. Na sucho ocieramy się wtedy, gdy trzymamy knagę w majtach i tam też dochodzi do wytrysku a ocieranie na mokro polega na wytrysku przy wyciągniętym pytongu. Ja osobiście preferuję mokre otarcie, wyciągam penisa, ocieram się i obspermiam Ocieranie na mokro jest wskazane dla bardziej doświadczonych ocieraczy, czynność ta zawiera duży bukiet
Komentarz usunięty przez autora
xD