Wpis z mikrobloga

To co ja dziś odwaliłem, nie mieści się w skali Stooleya.

Jadę sobie na wykład autobusem i słucham muzyki, ot dzień ja co dzień. Na jednym przystanku wsiada #rozowypasek 7/10 i staje przede mną. Ja, wsłuchany w muzykę, trzymam się dłonią barierki i jakoś mimowolnie zacząłem machać kciukiem tej dłoni w rytm muzyki. Macham sobie i macham, a po chwili stwierdzam sobie w myślach, że to całkiem miłe uczucie. Tak miło mi w tego palca i jakieś to powietrze miziate. Chwile później dziewczyna odwraca głowę w moim kierunku i patrzy się jakoś dziwnie na mnie (a to dziwne, bo większość dziewczyn udaję iż nie istnieję). Myślę sobie "jak już na mnie patrzy to może zagadam" i uśmiechnąłem się do niej szeroko, na co ona prychnęła i poszła na drugi koniec autobusu. W tym samym momencie kiedy dziewczyna odeszła ode mnie, zniknęło miłe uczucie w kciuku i dotarło do mnie iż nie miziałem powietrza, tylko bok tej dziewczyny. Aż się poczułem jak ci wykopowi stalkerzy, co piszą pasty o ocieraniu się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #przypal
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@leedss: Inicjację masz już za sobą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla niekumatych:
Panowie, czy lubicie się ocierać w środkach transportu publicznego? To takie moje hobby. Właściwie to jestem zawodowcem
Można się ocierać na dwa sposoby: na sucho i na mokro. Na sucho ocieramy się wtedy, gdy trzymamy knagę w majtach i tam też dochodzi do wytrysku a ocieranie na mokro polega na wytrysku przy wyciągniętym pytongu. Ja osobiście preferuję mokre otarcie, wyciągam penisa, ocieram się i obspermiam Ocieranie na mokro jest wskazane dla bardziej doświadczonych ocieraczy, czynność ta zawiera duży bukiet
  • Odpowiedz
@leedss: się ciesz, że tą sytuację miałeś choć z różowympaskiem. Siedziałem sobie kiedyś w pewnej sali, wygodnie, nogi przed siebie. To było coś a'la sala wykładowa, ileś rzędów krzeseł, sporo ludzi. Siedziałem tam długo, znudzony, ileś razy zmieniałem pozycję, w pewnym momencie jedną stopę sobie oparłem o jak mi się wydawało podnóżek pod siedzeniem przede mną. Super, trzeba się cieszyć z drobnych wygód, po chwil zatem zacząłem sobie nogą delikatnie
  • Odpowiedz