Aktywne Wpisy
cordianss +36
Wam się nie da dogodzić programem, wyliczeniami, ustawami i tak zagłosujecie na tych, którzy rozwalają kraj od 89 roku.
#konfederacja #polityka #bekazlewactwa #4konserwy
#konfederacja #polityka #bekazlewactwa #4konserwy
karix98 0
valorant lepszy i #!$%@?, nie zapraszam do dyskusji bo z ludźmi co się zatrzymali w czasie nie ma co dyskutować, w CS GO gra może masa ludzi ale weterani już dawno od niego odeszli, mało kto już śledzi tak scene cs go jak kiedyś, internet juz zapomniał o tej grze, nikt tego nie nagrywa, fanbase gry jest duży tylko dlatego że gra jest darmowa, nie to co kiedyś jak była płatna, valorant
Pierwszą myślą było zablokowanie vevo, ale okazuje się, że oni mają osobny kanał dla każdego artysty :/
Wiecie co można zrobić by jakoś to zablokować albo chociaż zmienić sposób w jaki to działa?
#muzyka #youtube #internet #pytanie
Generalnie pytanie sformułowałbym tak:
Czy jest możliwość "tuningowania" podpowiedzi,
albo lepsze settingsy do algorytmu wyszukującego sugestii,
albo jakiś filtr caontain/not contain ? :)
https://chrome.google.com/webstore/detail/video-blocker/jknkjnpcbbgcbdbaampbjlhkcghmgfhk
Pozwala na blokowanie według słów kluczowych, kanałów i wildcard, więc można też blokować wszystkie kanały należące do danego właściciela. Myślę, że to się sprawdzi, po prostu za każdym razem gdy trafi się jakiś pop, to trzeba blokować.
@spike200: O superowe :) dzięki
Nie mniej, spotify używam jak najbardziej. Ostatnimi czasy jednak w pracy zasiaduje na yt i playlistach np z eargasma czy tam ktoś z fb zarzuci np kimś kogo totalnie nie znałem. Na spotify często było próżno szukać. Zatem jak już spodobał mi sie taki numer to