Wpis z mikrobloga

Leci sobie u mnie reżimowa tvp @tvp_info #tvp #tvpinfo i sporo o wyborach. Ogólnie non stop słyszę zarówno o pisie jak i o po i to by było okej przy czym ogólny wydźwięk jest taki - pis jest zły. Jazda na całego, optymalnie dobrane momenty z wystąpień polityków pisu i jazda na pis całej zintegrowanej lewej strony od PO przez millera i pedałolewicę.

Robienie z dupy afery bo ktoś powiedział, że uchodźcy to zagrożenie chorobami. Tak #!$%@? jest. Gdzie nazizm? Medycznie obiektywna prawda. Niezgodna z kanonem eurolewicy ale zgodna z obiektywną prawdą.

Mam takie marzenie, że jak już PIS wygra a wygra. Jak odpowiednie poparcie uzyskają Korwin i Prawica. Wtedy przyjdzie dzień w którym TVP znacznie się zmieni i zapłaci cenę za jawną służalczość wobec mocodawców. To już w TVP wiedzą.

#polityka
Słyszałem też coś o zemście pisu na platformie. Ludzie. Rozliczenie się z lat #!$%@? i działania na szkodę państwa przyjdzie i tak. Waszymi nazwiskami nikt nigdy nie nazwie ulicy czy placu a za kilka dekad będziecie mieli szczęście jeżeli zabraknie was w podręcznikach.

Podobno u sowy nagrywał macierewicz. Również ciekawa historia w tej kampanii. Jak dobrze pamiętam to baronowie platformy, szczyty polskich elit władzy jawnie uzgadniały łamanie prawa, handlowały, załatwiały posady oraz po prostu wyraziły swoją opinię wobec kraju i narodu, którym rządzą.

Wyjdźmy z tej #!$%@? bajki. Generalnie kampania antypisowa i szeroki front w symbiozie z mediami to dla mnie objawy terminalnej paranoi tego towarzystwa. Trochę straszno ale i cieszy.
  • 2
  • Odpowiedz