Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Odchod_Pasywny +163
Dlaczego biznes ąlajn?
Powód 1 - wszystko zmieniło się w 1971 roku kiedy prezydent Nixon obalił standard złota...
Zachęcam do oglądania
#frajerzyzmlm #mlm #dailysebcel #sebcel
Powód 1 - wszystko zmieniło się w 1971 roku kiedy prezydent Nixon obalił standard złota...
Zachęcam do oglądania
#frajerzyzmlm #mlm #dailysebcel #sebcel
obecnie posiadam samsunga UE46F6320 docelowo planuję kupić samsunga UE55H6400, ale ciężko go dostać (zeszłoroczny model) choć zastanawiam się nad J6200 (3d i tak nie używam) lub H6470 lub ogólnie może jakiś sony.
pochodziłem po sklepach, posłuchałem opinii *ekspertów*. dowiedziałem się, że obecna seria samsungów J jest kijowa, bo nowy smarthub TIZEN jest do doopy. ze zakrzywiony ekran zakrzywia linie na boisku podczas meczu i nie można go obracać (a ja lubie przekręcać telewizor raz w stronę łóżka a raz kanapy, w zależności gdzie siedze). że wszystkie herce i PQI to ściema marketingowa bo telewizory są zazywczaj 50 hercowe lub 100, ew. 200 te z najwyższej półki. że do grania to najlepszy sony bo na najmniejszy input lag. i tak dalej...
i tu pytanie - może ktoś polecić dobry tv 55 cali do gier i filmów? wszelkie 3d, smarty, sterowanie głosem i inne duperele mam w dupie - nie używam i nie potrzebuje - ram trzeba szanować #pdk
przy okazji - gdzieś w jakiejś specyfikacji tv sony znalazlem, ze obsluguje on HDMI w standardzie 1.4, co mnie zaniepokoiło - mam geforce gtx970, który jest podłączony kablem hdmi 2.0. rozchodzi mi się, że w specyfikacjach nigdzie nie jest podane w jakim standardzie są porty hdmi w danym tv (oprócz rzeczonego sony)... mam się tym przejmować i szukać, czy 2.0 to standard?
#komputery #tvdlagracza #telewizory