Wpis z mikrobloga

Jaką ja mam bekę z ludzi, którzy biegają dla zdrowia po mieście ;D Sam biegam, ale po bieżni w parku na obrzeżach. Jak stoję rano w korku i widzę człowieka biegnącego wzdłuż ruchliwej ulicy z mina pełna determinacji, dającego z siebie wszystko, chłonącego zdrowie wszelkimi otworami ciała to nawet trochę mi go żal. Chyba, że to celowa hodowla raka i w ten sposób się go dokarmia...

#rakcontent #oswiadczenie #bieganie
  • 4
@S-Type: 3 rzeczy zawsze mnie śmieszą:
1. ciepły, słoneczny dzień i ktoś przychodzi do klubu pobiegać na bieżni. Co ciekawe klub mieści się w sąsiedztwie dużego parku.
3. bieganie wzdłuż ruchliwej ulicy.
4. jazda rowerem, podobnie jak bieganie, w centrum miasta (aby nie było, nie chodzi o dojazd rowerem do biura, ale o jazdę czysto dla sportu).
Jaką ja mam bekę z ludzi, którzy biegają dla zdrowia po mieście ;D Sam biegam, ale po bieżni w parku na obrzeżach. Jak stoję rano w korku i widzę człowieka biegnącego wzdłuż ruchliwej ulicy z mina pełna determinacji, dającego z siebie wszystko, chłonącego zdrowie wszelkimi otworami ciała to nawet trochę mi go żal. Chyba, że to celowa hodowla raka i w ten sposób się go dokarmia...

@S-Type: Według badań w najbardziej
@grecki: To zależy pod jakim względem. Jeśli chodzi o ruch to możliwe, ale jeśli bierzemy pod uwagę zdrowie płuc to wolę siedzieć w filtrowanym wnętrzu auta.