Aktywne Wpisy

Kodzirasek +12
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
źródło: IMG_3732
Pobierz
kidi1 +209
Działa!!!!!!!!! Lista obecności. #wykop

#unity
kod
https://gist.github.com/ca1ek/d724d53ebf2a6db7d602
edit: z włączonym nie
Jak już jesteś ziomuś to pomożesz mi jak ustawić żeby te wszystkie zmienne na inicjalizacji ustawiały się na 1?
public int rotationAngleX, rotationAngleY, rotationAngleZ = 1;I jeśli dobrze rozumiem (wówczas moja poprzednia część jest trochę zbyteczna), to robisz dwie deklaracje oraz deklarację z przypisaniem. Albo zrób:
public int rotationAngleX = 1;
public int rorationAngleY = 1;
public int rotationAngleZ = 1;
albo
public int rotationAngleX, rotationAngleY, rotationAngleZ;
a w
public int rotationAngleX = 1, rotationAngleY = 1, rotationAngleZ = 1;i działa dobrze.
czy w unity jest jakaś interaktywna konsola żebym mógł rzucać w nią kod i patrzeć co się stanie? w pythonie bardzo mi to pomogło z zrozumieniem różnych typów danych i klas, teraz próbuję ogarnąć Object.FindObjectsOfType, i gdybym mógł po prostu metodą prób i błędów zobaczyć jak to działa, bo dokumentacja nie jest dla mnie łatwo
Zainstaluj to, w Unity powinno się pojawić dodatkowe menu (po ponownym uruchomieniu Unity, chyba) do Visual Studio z opcją "Install UnityVS" czy jakoś tak (tak przynajmniej było za czasów, kiedy Unity i VS nie miały takiej integracji, jak teraz).